fredag 10. mai 2013

Hageplaner=)

Vi bruker mye tid på å tenke, tegne og planlegge nye prosjekt i hagen. Ikke alle blir noe av selvfølgelig, men det er artig likevel=)


På baksiden av huset, er halve hagen veldig koselig med drivhus, kjøkkenhagen og ved husveggen en platt med utekjøkken og pizzaovn. Den andre halvdelen er det bare gjerde og busker, og den er i grunnen veldig kjedelig. Om ikke så lenge har vi lyst til å gjøre noe med den kjedelige delen, og tegningen over er en foreløpig plan. Tegningen er som alltid helt uten mål!!!


Som dere ser, dette er ikke særlig spennende eller fint! Ved gjerdet er planen å espaliere et par epletrær og lage mer plass til bed og kjøkkenhage. Ved busken har gubben veldig lyst på et boblebad, et lite rundt et. Jeg er vel den som holder litt igjen, for jeg er litt redd for at det ikke blir brukt særlig mye. Noen av dere som har det i hagen?


Drivhuset og den lille kjøkkenhagen er vi veldig fornøyd med. Det synes jeg er en av de koseligste plassene i hagen=) Som dere kanskje ser har vi sådd i den ene kassen, vi har satt potet, sådd reddiker og salat=) Håper det ikke blir for kaldt! Foreløpig ser værvarslet lovende ut=)


Vi har altså en plan om utvidelse av bedet ved kjøkkenhagen. Vi får se hva vi rekker i år! Vi har jo en tendens til å planlegge veldig mange prosjekter, men så viser det seg at vi ikke rekker alt. Heldigvis kan noe utsettelses til neste år... eller året etter=)

Håper dere har ei super helg=)

Vibeke=)

6 kommentarer:

 1. Hei:)...så hyggelig å kikke innom deg!..spennende prosjekter du har på gang...og det er viktig å ta det i rett tempo...ikke stresse:)
  Kjempekoselig veksthus du har:))
  Gleder meg til å følge med på dine hageprosjekter:))
  God helg:))

  SvarSlett
 2. Jeg kjenner noen som hadde boblebad, og det var litt i bruk til å begynne med, men siden så ble det ikke brukt. Er redd for at du får rett :-) Så flott hageplan dere lager. Det har jeg aldri gjort, men det er sikkert veldig smart. Fint veksthus du har!

  Lykke til med alle prosjektene :-)

  SvarSlett
 3. Neimen så spennende :D
  Planer må man ha! Om det ikke blir fullført i år, så kanskje neste år? Drømmen og planen er ihvertfall der =D
  Ha en kjempefin helg =D

  SvarSlett
 4. Spennende hageprosjekter! Gleder meg til å følge med videre! :) Fint å tegne, tenke og planlegge, det er jo gjerne på den måten man får tenkt litt ekstra over ting og tang, syns jeg.

  Skjønner godt at du er fornøyd med drivhuset og kjøkkenhagen. Ser sååå koselig ut! :)

  Hos oss er alle barna hos besteforeldre denne helga. Nå skal jeg først jobbe litt (rette tekster) og så skal jeg ordne i stand til søstertreff i kveld. :)

  God helg!

  SvarSlett
 5. Det er spennende å planlegge i hagen. Jeg har også mange prosjekter på en og samme tid. Noen blir, mens andre blir aldri noe av.
  Gleder meg til å følge med på hvordan det blir hos dere.

  Klem

  SvarSlett
 6. Det er det gode med hage, Vibeke - det man ikke rekker i år, kan man ta neste år. Hagen er der uansett.
  Veldig koselig område rundt drivhuset ditt.
  Som jeg har skrevet tidligere skal jeg stjele ideen med "klartestativ" a la Vibeke. Husket du å spørre Gubben ang mål på stokker etc? Hva er den totale høyden, som stikker opp av jorda?
  Ang boblebad, har våre venner dette. Mye brukt i starten, dabbet av etterhvert. Tok tid å varme opp, tømme, holde vedlike etc. Men. Sikkert poppis for dere med barn da. Vil vel garantert bli brukt da.
  God søndag!

  SvarSlett