onsdag 8. mai 2013

Sommervær=)

I dag har det vært nydelig vær i Trondheim, egentlig sommervær og det har vært utrolig deilig=) Vi spiste til og med middagen ute, og det elsker jeg=)


Hagen liker også det fine været, for plutselig har veksten skutt fart=) Lavendelen som jeg alltid er redd ikke skal overleve vinteren, har klart seg i år også, og nå har den friske nye skudd=)


Gulklokkebuskene som skjermer den ene sitteplassen vår, og som hver vår ser tørr og dø ut, har nå grønne blader=) Nå er det bare å vente på gule, søte blomster=)


Det dukker stadig opp nye krokus, men det nærmer seg nok slutten nå...


For et par år siden tenkte vi å være smarte å plante masse krokus i plena. Det er nok en god idé når man ikke har barn som løper rundt på gresset så fort det er mulig. Ikke mange som overlever tråkkingen vår, men disse to har i alle fall klart seg=)


Dette lille treet kjøpte jeg på Plantasjen for 30 kroner. Det står i drivhuset og koser seg med de andre småplantene=)


Jeg vet hva noe av fritiden skal brukes til!!! Planlegge neste ferie=) Ferie er livet=) Hvilke ferieplaner har dere?

Fiiin kveld=)

Vibeke

7 kommentarer:

 1. Så deilig at du har fått sommervær! Krokus i plenen fungerer i teorien, men ikke i praksis her. Her er det jeg som tråkker for mye i plenen ;-)
  Så flott at lavendelen din har klart seg. Her er det ca halvparten som har overlevd.
  Ha en flott helg!

  SvarSlett
 2. Ja, med dette været som vi har hatt, så skyter det fart i hagen.
  Jeg holdt på ute i går kveld og jammen er det mye som kommer igjen.

  Kos deg og nyt våren! Klem

  SvarSlett
 3. Herlig å spise middagen ute! :) Vi tok kaffen ute i går. Vi hadde også et nydelig sommervær i går, helt til det begynte å regne og bli grått da vi var på fotballkamp utpå kvelden... Og grått er det fortsatt. Man må iallefall passe på å nyte findagene når de er her! ;)


  Vi har en del krokus i en liten skråning, så der får de for det meste stå i fred, men de må flyttes for den nye verandaen "kommer i veien" for blomstene. Ellers plantet jeg en liten lavendel i urtebedet her om dagen. Håper den også vil klare seg fremover.

  God fridag, Vibeke! :)


  SvarSlett
 4. Oj, her var mange blogginnlegg jeg ikke har fått med meg. Men nå er jeg oppdatert.
  Du skriver at løkene har råtnet i løpet av vinteren. Hva er grunnen til det tro? Mulig det samme har skjedd her. Jeg putta ned så mange i høst, og så få har dukket opp. Skjønner ingeting.
  Spent på hva slags tredvekroners tre du har stående i drivhuset?

  Ah, ferieplaner ja… deilig tankevirksomhet. Så enig, så enig. Ferie er livet! Våre sommerferieplaner blir nok her i Norge, vårt vakre land. Antagelig endel tid her hjemme, så til nordvestlandet, til Romsdal. Som så mange ganger før.
  Til høsten mulig mer eksotisk, nemlig østover, nærmere bestemt til Kina. Spennende, spennende…
  Og du, jammen har du mange baller i lufta, Vibeke. Lykke til med oppgaveinnspurten.

  SvarSlett
 5. Vi hadde to knallfine dager hvor vi plutselig kunne finne frem sommerklærne, men i dag er det igjen grått og trist, men heldigvis ikke så kaldt. Jeg har fremdeles mange krokus som ikke har blomstret enda...og nå har flere av tulipanbladene kommet godt opp av jorda :)
  Har ikke lagt noen ferieplaner enda. Har vært i Hellas de tre siste somrene. I år tror jeg det bli hjemme, på hytta og litt rundt i forskjellige familieparker. Har en lang liste med ting til huset som feriepengene må brukes på

  SvarSlett
 6. Flotte bilder.
  Lavendelen er jo flott,godt den har overlevd.
  Ha en fin kveld.
  Klem Christina

  SvarSlett
 7. Så har våren virkelig kommet til deg også! Herlig :) ferie og ferie. Jeg reiser snart på hagetur til Gøteborg for andre gang i år :) God helg!

  SvarSlett