lørdag 18. juni 2011

Loppis på Ikea

I dag gikk turen til Ikea for å gå på loppemarked. Et par av bloggerne vi følger skulle ha stand der, og vi håpet derfor at det var en del kvalitetsvarer å finne. Og det var det!! Utrolig bra at Ikea arrangerer loppemarked=)  Det vil vi ha mer av. Artig at et par av bloggerne vi liker hadde hacket Ikea-møbler som ble auksjonert bort. Vi var dessverre ikke der under auksjonen, så ingen av de produktene havnet hjemme hos oss, men et par andre ting fikk vi med oss hjem.

Dette fantastiske serviset fra Figgjo er nok det vi er aller mest fornøyd med. Til den nette sum av 150 kr synes vi at vi gjorde et KUPP!! Jeg tittet på det da det kom ei dame og spurte etter pris. Hun hadde armene fulle av andre saker og sa heldigvis at hun ikke kunne ta det med. Kjente jeg sitret et lite minutt mens jeg ventet på hennes svar... var kjapt ute med å si JEG TAR DET da hun takket for seg og gikk=)

Og så fant vi denne bollen med lokk som hører til et annet serivise fra Figgjo som vi har funnet en del av på loftet her hjemme. Den var en god del dyrere...Etter Ikea-turen ble det handlet flis til utegrillen. Den har tidligere hatt gamle planker på toppen, men disse har løsnet etter hver vinter, og de har vært litt vanskelig å holde rene, derfor skal vi nå prøve flis. Disse flisene er ikke frostsikre, så det blir spennende å se om de holder etter vinteren. Mannen i butikken mente det var verdt et forsøk=)Da blir det en rolig avslutning på kvelden her. Håper alle får en fin lørdagskveld=)

Vibeke=)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar