fredag 3. juni 2011

En koselig fridag=)

I dag har vi hatt fri sammen med småguttene, og det er utrolig hyggelig. Dagen er blitt brukt til ulike ting, men en ting visste vi at vi ville, dra til Stjørdal å besøke Bruktbo. Både gubben og jeg jobber fulle stillinger og derfor er det ikke like lett å komme seg dit til hverdags, men destod artigere er det når vi først kan dra. Vi vil anbefale alle å ta en tur innom for der kan dere finne de utroligste ting=) Billig er det også, og veldig hyggelige folk jobber der. Det ble fangst i dag også, selv om vi hverken hadde med tilhenger eller lastebånd... det er i kjent stil. Kjørte derfra en gang med hagemøbler tapet til taket!!! Ja, det er bare å le=) Slik så det ut da vi kom hjem i dag;

En delesykkel til gubben som til stadighet fikser på den gamle sykkelen sin. Først skulle han bare ha dekkene, men da han kom på en smart måte å få med seg sykkelen hjem på, ble hele sykkelen med. Dekkene er allerede på plass på hans egen.


Bordet hadde vi tenkt å bruke til plantebord ute, men vi synes det er for fint til det. Så nå blir det vel til at det tas inn for oppussing istedet=) Ikke alltid like lett å vite hva man skal bruke tingene til, men dette bordet måtte bare være med hjem. I fin stand, så det blir en grei sak å pusse det opp. Utfordringen blir å finne ut hvor vi kan ha det=) Store norgesglass var det eneste planlagte kjøpet vi hadde i dag. I tillegg kjøpte vi 12  kopper, av den enkle grunn at besteforeldrene mine hadde slike. De var søte i tillegg, og veldig billige. 80 kroner for 12 kopper med tefat er det ingen ting å si på. Tror nesten de er ubrukte, for de er uten riper og skår.

Etter at regnet til slutt gav seg i dag, ble det en liten tur ut også, og det ble plantet i nok en potetkasse. Jeg synes den ble veldig søt.


Nå håper vi på bedre vær i dagene fremover slik at det går an å være ute=)
Nå skal jeg nyte noen timer hjemme alene mens guttene er på kino. Deilig=) Håper alle får ei strålende helg=)

Vibeke

2 kommentarer:

 1. hei der og takk for sit, godt dere kom dere hjem med lasten!

  håper det er ok jeg legger ut innelgget på facebook sia våres..?

  GundaM, Containergirl

  SvarSlett
 2. Hei :)
  Så utruleg koseleg det er å ta turen innom her! :)
  Du skriv så godt!! :) Og jammen har de energien på plass, begge to! Eg er imponert...

  Her har vi pappa på besøk i helga, og eg skal bruke han så godt eg kan, for han er litt meir effektiv enn meg og B. ;) Vi er rett og slett litt treige til å komme igang, trur eg. No spørs det berre om eg får til å ta bilder og blogge alt det som skjer. :) Det også er du flink til!!

  Ønskar deg og dine ei fortreffeleg helg!
  Stor klem

  SvarSlett