onsdag 15. juni 2011

En titt i kjøkkenhagen=)

Endelig ble det vær til å være ute i, så etter fotballtrening og avslutning for fotballguttene kunne vi endelig rusle rundt i hagen=) Litt sent på kvelden, men veldig koselig. Dere som har lest bloggen vår, vet at jeg er veldig glad i Iris. Denne er helt fantastisk. Jeg synes den er et kunstverk. Den har vokst seg veldig stor, så jeg deler den gjerne hvis noen i nærheten vil ha en del av den=) Blomstringen er dessverre litt kort, så her gjelder det å nyte den mens man kan.
Må vise frem en annen søting også. Denne Torsketungen var helt borte i vår, og jeg trodde den ikke hadde overlevd vinteren. Som dere ser lever den i beste velgående. Den har ikke blomster enda, men jeg synes bladene ser ut som søte små hjerter=)Og så over til det dette innlegget egentlig skulle handle om: kjøkkenhagen=) Potetene har vokst mye de siste dagene. Ser ut som jeg i år, som alle andre år har plantet dem litt vel tett. Er litt ivrig når jeg planter ut, og lærer tydeligvis aldri=)

Sukkerertene vokser i rekordfart, og det som imponerer meg mest er evnen til å klatre. Det er jo en mysterium hvordan den greier å slenge seg rundt på denne måten.

Jeg trodde ikke squashen jeg fikk av en kollega ville overleve, da den har sett litt pjusk ut den siste tiden. Oppdaget i dag at den blomstrer, så da kan det hende det er håp for den likevel=) Det blir spennende å se.

Ha ei fortsatt fin uke=)

Vibeke=)

1 kommentar:

  1. Moro med kjøkkenhage!! Spennede med squash, da! Dèt har ikke jeg prøvd før!

    Ha en fin Torsdag!
    Godnatt fra meg,
    Helene

    SvarSlett