søndag 25. desember 2011

Goood jul=)

Da har vi i Kiellandsgata hatt noen dager juleferie. Vi tok fri på lillejulaften, og fikk dermed en rolig og fin start på jula. Lillejulaften startet vi med en lang og god frokost med nybakte rundstykker. Etterpå ryddet vi og tørket støv, og så var det klart for å pynte juletre og huset forøvrig=) Det er en veldig koselig jobb, selv om småguttene kan bli litt vel ivrige. Det går til tider litt fort i svingene...
Men gode hjelpere er kjekt å ha. Stas å pynte juletreet, som for så vidt er et av de fineste vi har hatt=) Treet pyntes i all hovedsak med røde kuler.


Så var det klart for å legge pakkene under treet=) Vanligvis feirer vi jul hjemme hos mine foreldre sammen med min søster og svigermor, men i år var svigermor syk og det ble derfor vår første julefeiring hjemme. Det var litt rart, men vi kunne ikke annet enn å gjøre det beste ut av det=)
Første juledag har vært en usedvanlig lat dag. Vi har tatt livet med ro, gjort hyggelige ting sammen og spist god mat. Vi rakk også en tur ut før det blåste opp...

Ønsker alle ei fortsatt fin julefeiring=) Kos dere med familie og venner=)

Vibeke

3 kommentarer:

 1. Så fint treet ble! Fortsatt riktig god romjul til deg og familien Vibeke!
  Mange hilsen Stein fra "Sommerhagen".

  SvarSlett
 2. Jeg kom lige forbi.
  Gode billeder.
  Smukt juletræ
  Tak for kigget.
  Ønsker dig og dine et godt nytår.

  SvarSlett
 3. Hei Vibeke.
  Jeg vil bare benytte anledningen til å takke deg så mye for 2011! Det har vært veldig hyggelig å lese dine blogginlegg gjennom året. Jeg ser frem til å følge deg i 2012 også!
  Mange hilsen Stein fra "Sommerhagen."

  SvarSlett