lørdag 31. desember 2011

Godt nytt år=)

Da nærmer det seg nytt år med stormskritt. Den siste uka har vi jobbet noen dager, vi har vært sammen med gode venner og spist utrolig god mat. Med andre ord; akkurat som vi liker å ha det i jula... og ellers i året. Det er faktisk litt godt å jobbe litt i jula. Hyggelig å treffe gode kolleger og godt å smake på hverdagen=) Vi har rukket å slappe av litt også, lekt med småguttene, vært ute på tur og lest bok.

Nå gjør vi oss klare for nyttårsfeiring her hjemme. Det blir tradisjon tro kalkun til middag. Det andre kalkunmåltidet denne jula=) Selskapet er nytt for året, så helt i trå med tradisjonen blir det ikke.


Vi våknet til nydelig vintervær i Trondheim i dag. Da dette bilde ble tatt sov guttegjengen godt, og jeg og rampehunden vår var alene oppe. Det er faktisk litt deilig å være oppe helt alene, med te og avis=)


 Himmelen var rosa og fin=)


Vi har balkongutsikt til fyrverkeriet som sendes opp fra festningen i Trondheim, og vi kjøper ikke inn egne raketter. Barnefyrverkeriet sendes opp kl. 19, og etter det blir det middag i Kiellandsgata.

Tusen takk til alle søte mennesker som leser bloggen vår, vi setter stor pris på koselige kommentarer fra dere. Ønsker dere alle et strålende godt nytt år=)

Vibeke=)

4 kommentarer:

 1. Ser dere har et like nydelig vær som vi i nord også har idag, deilig etter alle vinterstormene.

  Ønsker dæ et riktig godt nyttår.

  Hilsen Lisbeth ;)

  SvarSlett
 2. De beste ønsker for det nye året.

  SvarSlett
 3. Fellesfyrverkeri i Trondheim har jeg fine minner fra, ble forlova midt i det faktisk (for noen år siden), mens vi sto helt mutters alene i en sånn allmenning nede ved elva i sentrum. Fint :)

  Godt nytt år!

  SvarSlett
 4. Godt nyttår!!! Her er det ingen snø foreløpig. Kun regn, haggel og vind.. jaja. Vi satser på en knallsommer!!

  SvarSlett