onsdag 4. januar 2012

Nytt år og nye muligheter=)

Jeg synes alltid starten på det nye året er litt tung. Vi legger oss sent etter nyttårsfeiring, og det gjør at den første dagen i det nye året blir en skikkelig sløvedag... og det igjen gjør at den første arbeidsdagen blir litt tung. Det burde sannelig vært fri andre nyttårsdag også=) I tillegg vet jeg at jeg kommer til å bruke de neste månedene på å vente på vår.... 


Dette er hva jeg venter på=) 

Heldigvis har jeg erfart at ukene kommer til å rase avgårde, og før jeg vet ordet av det graver jeg i hagen. Før vi kommer så lang har vi ambisjoner om å gjøre ferdig første etg. Forsatt en del arbeid som gjenstår, og uheldigvis er det neste bare kjedelige ting. Det arbeidet som er tungt å komme i gang med.Listing er noe av det verste jeg gjør. Heldigvis er det gubben som snekrer, men malejobben er stort sett min. Foreløpig mangler det noen lister før det er klart for maling. Det som er flott med å sette opp lister er at  det blir ryddig og fint så fort de er satt opp, og det blir raskt en annen følelse i rommet. Det burde jo egentlig være motivasjon til å gjøre jobben=)

Håper dere har hatt en fin start på det nye året=)

Vibeke

2 kommentarer:

  1. Ja, dagene og ukene flyr avgårde, og snart ligger vi på kne og graver i jorda og blir skittne under neglene, æ kor æ glær mæ til det våres igjen :O)))

    Ha en fin kveld, hilsen Lisbeth ;D

    SvarSlett
  2. Jeg forsøker å grunne og male 1.strøket på lister før de settes opp.

    Her er det så mye som bør gjøres før hagesesongen.

    SvarSlett