tirsdag 17. januar 2012

Ommøblering=)

Jeg elsker huset vårt. Selv om jeg nok er inhabil, synes jeg det er et av de søteste husene i nabolaget... Og det i et nabolag med mange fine hus=) En av de få tingene jeg ikke liker med det, er stua, og det av den enkle grunn at det omtrent ikke går an å ommøblere den. Sofaen er dømt til å stå i den ene kroken, og det gjør at det er få muligheter til å flytte rundt på møblene. Jeg har vokst opp med en mamma som støtt og stadig flyttet om, og er arvelig belastet i forhold til det.

På søndag, selvfølgelig relativt sent på kvelden, bestemte vi oss for å prøve å flytte litt rundt på de møblene vi har. Sofaen må, som sagt, stå der den står, men et par andre ting er flyttbare. Det store hvite skapet flyttet vi inn på kjøkkenet. Da måtte kjøkkenbordet snus og settes foran vinduet. Nå kan vi spise frokost å se ut... det er faktisk koselig, selv om det ikke er all verden å se på.


 Ut med det store skapet, som egentlig ikke passer inn på stua.... Vi hadde selvfølgelig startet å rydde ut av skapet, og stable alt rundt omkring da vi husket å ta en før-bilde=) Stolen foran er hundestolen vår, og den er på vei ut. Den er sliten etter å ha huset hund i mange år.


Inn på kjøkkenet med det! Det er fortsatt litt uvant, men jeg tror det blir bra. Nå må selvfølgelig lampa i taket flyttes, og det er jo ikke bare bare med lerretstak. Den skal få henge til vi har tatt en avgjørelse på om bordet blir stående slik en stund fremover... og da tror jeg sannelig vi skal spandere på oss en ny lampe=)


Der det hvite skapet stod, står det nå et skatthold som vi tidligere har hatt nede. Det fant vi på Roteloftet for mange år siden, og kjøpte det for 500=) Veldig fornøyd med det.


Skjenken fikk endelig lov til å prøve seg på stua. Foreløpig har vi ikke bestemt oss for hva vi skal gjøre med den. Gubben, min mamma og småguttene synes den er grusom. Jeg er veldig ubestemt, den ene dagen liker jeg den, den andre ikke. Det som er helt sikkert er at vi ikke skal gjøre noe med den før vi er helt sikre på at vi ikke kommer til å angre oss=) Så får vi se hva vi finner på. 

Det er forsatt litt kaos her hjemme etter ommøbleringen. Det er en liten utfordring når den gamle skjenken hadde plass til mye mer enn den nye.... Og nips og naps er bare foreløpig plasert ut. Har som mål at vi i løpet av uka skal få skikk på huset igjen=)

Ønsker alle ei flott uke=)

Vibeke=)

1 kommentar:

  1. Eg hadde måla skjenken svart med bengalac... Trur den hadde vore flott då? Ser ut som om der er fargeforskjellar i treverket? Eller? Men det var ei elin-meining! Tusen takk for så fine ord inne hos meg, det er flott med slike tilbakemeldingar når ein ikkje har det så fint med seg sjølv. Skal jobbe med saken.

    Lykke til med ommøbleringa, og skjenken :)

    God klem frå Elin!

    SvarSlett