fredag 20. januar 2012

Endelig=)

Da bestefaren min gikk bort fikk vi en liten smak av arv fra mamma, og avtalen var at for litt av pengene skulle vi kjøpe noe til minne om far. Vi bestemte oss ganske raskt for kunst, og jakten var i gang. Vi har i mange måneder sett på bilder, googlet, tenkt og vi bestemte oss til slutt for et litografi av Øystein Tømmerås. Gubben kjenner han litt fra barndommen, og han lager utrolig kule bilder. Like før jul ble bildet kjøpt, og i dag var det ENDELIG ferdig innrammet. Jeg er utålmodig, og synes ventetiden ble lang, men i dag fikk vi hentet et fantastisk bilde pent innrammet av List og hempe.Bilde er rett og slett utrolig fint, og nå er kunsten å finne det beste stedet å ha det hengende. Vi har mest lyst til å ha det på stua vi bruker mest, men det er mulig det havner på den nye stua nede. Det skal få henge en stund så vi får smake på det=)


Vi ville ha det hengende i kant med verandadøra, og derfor ble det lite luft mellom skattholdet og bilde.
Lampeshopping ble det også i dag, da de på Interia hadde 30 % på Bestlite-lamper. Et tilbud vi faktisk ikke kunne si nei til. Lampa har vi ønsket oss lenge, og endelig kunne vi få gleden av å henge den opp=) Den som venter på noe godt, venter tydeligvis ikke forgjeves.

Bildet over skuvsenga er et fotografi av en annen kunstner vi kjenner, Øysten Lie. Bildet har vi fått i julegave og vi synes det er veldig kult.


Nå er det blogging fra skuvsenga med en god kopp te! Deilig fredag=)

Ha ei fin, fin helg=)

Vibeke

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar