torsdag 12. januar 2012

Dagene raser avgårde=)

Dagene flyr avgårde her i Kiellandsgata, og det har vært en hektisk start på det nye året.  Det føles kanskje travelere ut enn vanlig fordi vi nettopp har hatt en liten juleferie. Noen ganger kunne jeg ønske at tiden stoppet opp og ventet på meg, så kunne jeg kanskje slippe å føle at jeg kommer halsende etter. Det som er fordelen med at tiden går fort, er at dagene blir lysere og at våren kommer nærmere og nærmere.

Avgjørelsen i forhold til skjenken er ikke tatt. Det er tydeligvis tiden for å være ubestemt. I det ene øyeblikket vil jeg male den i en frisk og fin farge, i det andre synes jeg den er utrolig kul! Den får nok stå en stund til som den er, så får vi bruke litt tid på å gruble=) Tusen takk for tips til hva vi skal gjøre=)

Da vi startet bloggingen hadde vi planer om å vise frem rommene som etter hvert er ferdig oppusset, men det har tatt litt lenger tid enn planlagt. Det dukker til stadighet opp nye ting å blogge om, og rommene lar vente på seg. Noen er vist frem i tidligere innlegg, og nå står gangen oppe for tur. Vi hadde ikke digital-kamera da vi startet oppussingsprosjektet, så derfor mangler vi før bilder for mange av prosjektene vi har gjort. Gangen oppe var en gang mange små ganger, men det er ikke særlig praktisk, så vi valgte å slå ned veggene og heller ha en større gang.


Problemet med gangen er at den er relativt stor,  men er et rom du bare går gjennom. Før hadde vi en sofakrok her ute, men den var aldri i bruk. Da var det bare å sette seg ned å tenke nytt. Oppbevaring er jo noe det aldri blir nok av, så vi bestemte oss for å sette opp skyvedørsgarderobe. Samme prosedyre som på soverommet. Billig garderobe med kul tapet. Ble veldig fornøyd med resultatet=)

Stolen er kjøpt på Bruktbo på Stjørdal for en veldig billig penge siden den mer eller mindre var i ferd med å ramle fra hverandre. Hva gjør vel det med en skikkelig handyman i huset. Stolen har veldig fin slitasje og vi har derfor ikke gjort noe annet med den en å skru den sammen=)


Dette bilde fikk vi i bryllupsgave. Det morsomme er at det er laget spesielt til oss av en kunstner. Vi synes det er litt for rotete til å ha på stua.  Jeg er redd vi ville blitt veldig lei av det hvis det skulle hengt der, derfor har det hedersplassen i gangen=)


Gangen ser veldig liten ut på bildene, men det er rett og slett ikke så mye annet å ta bilde av... annet enn dører. Den er fortsatt et rom du bare går igjenom, men nå har vi god plass til trenings - og uteklær. Hundeburet står også i garderoben, og når den søte hunden vår ligger der inne står selvfølgelig døra åpen=)

Ha ei strålende helg... når den kommer=)

Vibeke

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar