tirsdag 1. januar 2013

Godt nytt år=)

Da er juleferien ganske snart over, og et nytt år ligger foran oss med nye opplevelser=) For å være helt ærlig er dette en av de verste dagene i året! Sliten etter å ha vært oppe lenge i går, jula er over og siste feriedag på en stund! Jeg er heldigvis ikke tungsindig av natur, så jeg vet at det fort vil gå over. Hverdagene her hjemme er heldigvis stort sett fine=)


Vi er heldige som har balkongutsikt til kommunenes fyrverkeri i Trondheim. Det sendes opp bare noen meter fra huset vårt. Først barnefyrverkeri kl 19, og så smeller det igjen kl 24. Hvis været er greit rusler guttene bort med fakler kl 19. Det gjorde de i år, mens jeg var hjemme sammen med hunden Nemi. Hun tar fyrverkeri med knusende ro, men det er greit å ha selskap når det bråker som verst.



Vi har vært mye ute i jula, og i år har kommunen vært veldig flink til å vanne skøytebanen som ligger i nabolaget. Det har vært utrolig mye folk der nede, og det er veldig koselig=) Deilig med julefri=)


Når man depper litt over at ferien snart er over, er det godt å tenke på at det lå en helt spesiell gave under juletreet... som gjør at jeg har noe å glede meg til. Den som kan løse denne rebusen, ser hva jeg har i vente=) I tillegg er det bare å glede seg til våren kommer og hagelivet kan starte=)

Til slutt må jeg si tusen takk for alle hyggelige kommentarer på bloggen=) Det er veldig artig at så mange legger igjen koselige ord. Det blir jeg veldig glad for.

Ønsker dere et strålende godt nytt år=) Håper det nye året byr på mange fine opplevelser=)

Vibeke=)

7 kommentarer:

 1. Så flott rebus og god tur til Paris.

  Så var det et flott fyrverkeri.

  SvarSlett
 2. god tur til paris og ha et riktig godt nyttår.

  Lisbeth ;)

  SvarSlett
 3. Jeg har brukt dagen til å rydde bort mye av jula. Er trøtt i dag. Første nyttårsaften 5 åringen har holdt seg våken hele kvelden. I morgen blir en rolig start på jobb med planleggingsdag. Hverdagen kommer om man vil eller ei. Ser ut til at du skal til Paris. Høres herlig ut. Godt nytt år!

  SvarSlett
 4. Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år! :)

  Paris- turen blir nok herlig! Spennende å ha fine opplevelser i vente. Artig og kreativt med rebusen! ;)

  Klem, Aia

  SvarSlett
 5. Ønsker deg et riktig godt nytt år. Tusen takk for mange koselig ord på bloggen min, og hyggelig innlegg her inne hos deg.

  Gleder meg til å følge deg videre! Klem Vivi

  SvarSlett
 6. Det er alltid verst før en kommer i gang igjen med hverdagslivet! Jeg gleder meg til rutiner selv om det har vært deilig med hele to uker med ferie!
  Paristur altså? Så heldig du er!
  Godt nytt år!

  SvarSlett
 7. Godt Nytt år til deg også!
  Så super rebus....det blir flott med ein tur.

  Kos deg så lenge.
  Klem MarJE.

  SvarSlett