fredag 31. august 2012

Høsten kommer for fort...

Høsten kommer altfor fort. Jeg er ikke klar for høst, kalde og mørkere dager. Jeg skulle ønske jeg kunne stoppe tiden, men.. Jeg vet at det ikke blir så ille som jeg tror, og egentlig liker jeg høsten. Det er bare litt vemodig når den akkurat har startet. Jeg prøver å trøste meg med at det er mange blomster i hagen enda. Så får jeg nyte dem så godt jeg kan=)


Jeg har fått sansen for solsikkene til minstemann. De første var gul/orange, men nå kom det en rød. Den er lekker=)


Kattehalene blomstrer også=)


Taket vi har i hagen har en armeringsjern-vegg mot naboen, og nå blomstrer klematisen som vi plantet i fjor. Håper den blir tettere etter hvert=)


Det ble dessverre ikke et godt bilde av disse søte sommerblomstene som jeg fikk av naboen. De lukker seg når det blir kaldere og går mot kveld. De er knallrosa=)


Det begynner nok å nærme seg slutten for disse nå, men jeg kan nok glede meg over dem noen dager til.


Måtte ta bilde av solhatten med humle på. Veldig søtt=)


Jeg hadde ambisjoner om å vise alle bøkene jeg leser i løpet av året, og for å være helt ærlig er jeg nå veldig på etterskudd. Kanskje jeg kan bruke høsten til å komme etter=) "Orkideens hemmelighet" av Lucinda Riley leste jeg tidlig i sommer. Boka er lettlest, men den er litt vel usansynlig dramatisk til tider. Hvis man tar boka for det den er, er dette grei underholdning.

Håper dere får ei super helg=) 

Vibeke


9 kommentarer:

 1. Ja, tenk at det er siste dag i august i dag. Sommeren har gått så fort.. Likte veldig godt bildene dine her. Nydelig blomsterprakt, fine farger. :)

  SvarSlett
 2. Sommeren går alt for fort ja. Vi får håpe på noen fine dager i september også. Ha en fin helg. Klem Marit

  SvarSlett
 3. Ja nå er nok sommeren over. Bare 3 rosebusker som blomstrer i hagen hos meg nå. Har begynt å pynte med pyntekål og lyng i potter.

  SvarSlett
 4. Jeg liker så godt ordentlig sommerhete, så for meg blir det verre og verre å gå inn i september - særlig de siste årene vi knapt har merket sommeren.

  SvarSlett
 5. Ja, planen er å ha varme på i vinter, iallefall i adventa. :)

  SvarSlett
 6. Ja, hvor er sommeren 2012 blitt av, trur mange av oss ennu venter på den.

  Fine bilder.

  Ha ei fin helg, hilsen Lisbeth ;)

  ps.. når vi skal legge inn kommetar hos dæ, kommer det opp masse rare bokstaver og tall som vi må fylle inn og som mang en gang e vanskelig og tyde, disse må du se og få fjærnet, så vi slipper det, :O)
  vet ikke hvordan, men det e kansje andre her inne som kan hjelpe dæ med det .

  SvarSlett
 7. Hei søte deg:)
  Jammen så har sommeren gått fort og vi er allerede i september,litt trist på ein måte for eg er så glad i sol og varme,men får håpe vi får ein fin høst:)
  Så mange fine blomster du har fortsatt,får nyte dei som er,eg har kjøpt inn litt lyng og siden noken av blomstene er visna.
  Ein nydelig lørdag til deg!
  Klem klem

  SvarSlett
 8. For en nydelig solsikke! :) Jeg har sommerblomstene mine ute i potter og urner ennå, men det blir vel snart tid for å pynte med lyng! ;)

  Supert med bokanmeldelser! Gleder meg til flere etter hvert!

  Ønsker deg en fin- fin helg! :)

  SvarSlett
 9. Hei!
  Jeg er heller ikke klar for høsten, for jeg går liksom å venter på sommeren enda. Nå ser det ut til at det blir noen dager med sol, og det skal nytes. Jeg gjør nok hagen høstklar litt etter litt utover nå!

  Nyt lørdagskvelden! Klem

  SvarSlett