fredag 24. august 2012

Utvidelsesplaner=)

Jeg har hørt fra andre hageglade at man fort får lyst til å utvide. Jeg kjenner stadig på lysten til å gjøre bed større. Har flere planer på sikt, men siden det er greit å ha litt plen til småguttene må det vente litt. Det eneste bedet som ligger inntil huset har vi hatt lyst til å gjøre større, og i ferien la vi utover steiner for å se hvor stort vi ville ha det. Steinene ble liggende en god stund og flyttet litt på før vi en av de siste feriedagene begynte å grave. Jeg skal innrømme at det er gubben som har gjort det meste av gravejobben. Jeg var rett og slett litt for lat=)Hit skal vi flytte noen av jordbærplantene, i tillegg begynner det å bli litt vel trang her, så noe skal flyttes slik at andre ting får bedre plass.


Gravejobben er gjort, og siden har det stått slik. Målet er at det skal være ferdig før vinteren kommer, og det tror jeg vi skal klare=)
For noen dager siden vant jeg en Give-away hos den koselige hagebloggeren Aina. I dag kom boka i posten, og det passer jo perfekt til en lesehest. Tusen takk, Aina=)

Håper dere får ei fin helg=) 

Vibeke

8 kommentarer:

 1. Det er så gøy med nye bed. Jeg tror helt sikkert at du blir ferdig til vinteren, og dette blir jo så fint!

  Ha en fin fredagskveld! Klem

  SvarSlett
 2. Veldig bra. Bedene blir større her også. Det har litt sammenheng med at de en gang så ynkelige små plantene har vokst seg store.

  SvarSlett
 3. Heisann!
  Hagearbeid er koselig, men innimellom kan jo ting ta litt tid ;) Det gjør ikke noe det når resultatet blir bra. Er jo viktig å planlegge så en slipper å gjøre om igjen ;)
  Koselig å tiiite innom deg!
  Ha en herlig helg!
  Klem Mirjam

  SvarSlett
 4. Kjenner igjen følelsen av å ville utvide bed. Desverre har vi veldig liten hage, så det begrenser seg veldig. Så gøy å vinne bok. Gratulerer! Har ikke lest den.Fortsatt fin helg!!

  SvarSlett
 5. Du har nå fått deg en følger - for her var det mye kjekt!!
  Nå fikk jeg inspirasjon til å ordne litt i mitt bed i dag - det ser begredelig ut!!
  Litt lyng tenker jeg det blir :-)
  God søndag:-)

  SvarSlett
 6. Hey! Moro!!
  Gleder meg til å følge prosessen videre Vibeke.

  SvarSlett
 7. Artig med nye bed, jeg har ikke mer å grave på, dete r nesten krise. Hmmm, større tomt? Holder på å bearbeide mannen med at vi egentlig trenger woodland og lysthus samt flere bed ;)

  SvarSlett