tirsdag 21. august 2012

Hverdag igjen=)

Heldigvis har vi fine hverdager her hjemme. Det er jo tross alt flest hverdager! Det var tungt å komme i gang igjen i går. Bare det å forholde seg til klokka ble en utfordring. I tre uker har vi stort sett gjort hva vi ville når vi ville, men det ble det brått slutt på i går da vekkeklokka ringte. Når man har så trivelige kollegaer som jeg har, var det faktisk veldig hyggelig og morsomt å komme på jobb=)

I tillegg ble vi vekket fra latmannsdvalen vi har vært i i tre uker nå, så da vi kom hjem fikk vi gjort litt hagearbeid.


Vi fikk også tid til å rusle rundt i hagen, og nå er det mange av Tua-frøene som blomstrer=)Nå har hagen valmuer i flere ulike farger=)


Det blomstrer fortsatt i alle bed, og da kan jeg late som om høsten er langt unna...


Disse synes jeg er fine sammen, prydgress, fredløs og den mørke busken=)


Tistlene har vi vært litt uenige om her hjemme. Gubben ville i utgangspunktet ikke ha den fordi den er stikkete og utrivelig, men jeg synes den er veldig kul. Etter noen år så har han også blitt glad i den.


 Endelig begynner solhattene å komme. Synes jeg har ventet lenge på dem i år, men har sikkert ikke ventet lenger enn før. De rosa har fortsatt bare knopper.Løkplantene her synes jeg er morsomme=) Nå blomstrer de i hvitt, gult og lilla. En skikkelig gladblomst=)


De hvite og rosa blomstene er sommerblomstrer jeg fikk av naboen. De ser ut, og kjennes ut, som tørkede blomster. Veldig fasinerende=)
Godt det blomstrer i hagen når sommerferien er over, så får jeg glede meg over det=)


I tillegg skal jeg nyte hver eneste finværsdag som kommer, tenne lys og kose meg. Akkurat nå gjør jeg som mange andre, strikker Skappel-genseren. Den er så lett å strikke at den kan strikkes ute i dunkel belysning=)

Håper dere har ei fin uke=)

Vibeke

7 kommentarer:

 1. Så fine bilder fra dæ , koselig det siste bilde med lyktene ute :O)
  Takk for koselig hilsen inne hos mæ,

  Klem :)

  SvarSlett
 2. Nydelige blomster du har i hagen din nå. Den mørke heter Blærespirea eller Physocarpos opulufolius på latin :-)
  Flotte lyslykter du har.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 3. Så gøy at valmuene blomstrer, har du de "sorte" også? Ellers er jeg enig med deg i at kuletistel er en tøff blomst, selv om den er litt utrivelig å komme borti. Genseren din vokser, min også, men jeg liker ikke så godt å strikke med så tykke pinner. Har lovet minstejente en genser også, så det er bare å strikke på for meg.

  SvarSlett
 4. Ja, det er en omstilling å begynne på jobb igjen etter en god og lang ferie, men samtidig hyggelig å møte kollegaer igjen! :)

  Er det en valmue på det første bilde? Den var iallefall helt nydelig!

  Og det siste bildet var stemningsfullt, kjempefine lykter!

  Ja, er så glad i å bruke gråpapir til bokbind, enkelt og dekorativt i seg selv + slitesterkt! ;) Gutta er også veldig glad i det, de liker å tegne og skrive på det! ;) Syns "vanlig" bokbind lett går i stykker + er vanskeligere å legge på.

  Fortsatt god jobbeuke til deg! :)

  SvarSlett
 5. Så utrolig fine bilder av hagen deres Vibeke! :-D
  Du har mye spennende å se på - og masse flotte samplantinger! Jeg er enig med deg i at kuletistel er en spennende plante, men har ennå ikke fått meg noen her i hagen min. Det skal jeg snart gjøre noe med, for de gjør hagen litt villvokst på en sjarmerende måte.
  Kos deg og nyt hverdagene nå etter ferien! :-D
  Gresset ditt vokser og blir større for hver gang jeg er borte i Sverige!
  Klem
  Stein

  SvarSlett
 6. Enig Vibeke, ferie er flott, men hverdagen er best. Det er bare overgangen som ikke er helt god og kan "knirke litt i kantene", syns jeg.

  Så inspirerende og gøy det må være å ha en slik blomsterglad nabo, som du tydeligvis har.

  Valmuer er flott. Har også ulike typer i hagen min her. Sibirvalmuenes nyanser gleder meg fortsatt. I vår sådde jeg en ny type av et frø som jeg røsket med meg en kapsel fra. Husker ikke hvor. Det spiret maaaange, jeg måtte prikle osv. Nå blomstrer de. Knæsj rosa, høye, ser ut som sprikete tuster, nesten som nelliker. Har sett på en dansk blogg at de kaller den for peonvalmue. Er du på Instagram, kan du se bilde der. Jeg har samme navn der som på bloggen min, hvis du leter meg opp. Kanskje får jeg gjøre et hageblogginnlegg snart. Har vært mest reiseinnlegg siste tiden.

  God torsdag til deg. (Sjøl har jeg fridag før jobbehelg, og sola skinner! Juhuu!!)

  SvarSlett
 7. Fikk lyst til å følge deg videre så eg la meg til som følger :)

  Ha en finfin lørdagskveld.
  Catharina

  SvarSlett