tirsdag 14. august 2012

Nye Bruktbo-funn=)

Jeg har flere ganger skrevet om Bruktbo på Stjørdal, som er en av de bruktbutikkene vi liker aller best. Godt utvalg, stort sett fine priser og hyggelig betjening. Vi er innom hver gang vi er i nærheten, men på grunn av åpningstidene blir ikke det så ofte som jeg ønsker. I dag gikk turen nok en gang til Frosta, og da kunne vi stikke innom. Det er sjelden vi drar tomhent derfra, og i dag fant vi en veldig, veldig søt skatt.


Dette supersøte serviset fra Figgjo fikk være med hjem=) Heldige meg=)Det er jo ikke det at jeg ikke har noen Figgjo-serviser fra før, men dette kunne jeg bare ikke motstå=)


I tillegg hadde de en sinkbalje som jeg bare MÅTTE ha. Den andre jeg har, kjøpte jeg der tidligere i sommer=)Tidligere i sommer kjøpte vi denne kassen, som nå er lagringsplass for interiørblader=)


Dette ble dagens reklame for Bruktbo=) De har ikke bedt meg om å reklamere, men jeg synes butikken er så kul at den fortjener noen fine ord=)

Fin tirsdag til dere=)

Vibeke

6 kommentarer:

 1. Hei!
  Så mye fint du har funnet. Den balja var jo bare helt lekker!
  Det er gøy å gå å lete blandt brukte ting!

  Klem

  SvarSlett
 2. Det serviset hadde mine foreldre for mange år siden. Jeg synes også det er flott at gamle ting blir brukt på ny. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Fine ting du har købt.
  Ha` en god dag.

  SvarSlett
 4. Så fint service du fant -det samme som jeg har faktisk :) Jeg er veldig glad i det, og det er jeg sikker på at du også vil bli :)

  SvarSlett
 5. Blåfargen på serviset var skjønn, skikkelig "sommerfølelseservise"! ;) Så heldig du var som fikk med deg enda en stor sinkbalje, og trekassa var tøff! Elsker trekasser, de kan brukes til så mangt.

  Og tusen takk for boktipset, det tar jeg med meg! :)

  Nyt de siste feriedagene! :)

  SvarSlett
 6. Dette er en hobby også jeg har, ikke alltid en finner noe, men av og til er man heldig. Fine ting og serviser var griselekkert.

  SvarSlett