søndag 26. februar 2012

Vinterferien går mot slutten...

Ja, da er fin, fin vinterferie straks over, og hverdagen kommer til å møte oss for fullt i morgen. Heldigvis er det mye bra med hverdager også, og vi prøver å gjøre de så fine som mulig. Det er jo tross alt flest av dem...

Vi har tilbragt vinterferie her hjemme, men unntak av en dagstur til Åre. I hovedsak ikke for å handle, men for å bade i bassenget på Holiday Club, og for å spise hamburger på Broken. Det er de to tingene smågutten MÅ gjøre når de er i Åre. Vanedyr med andre ord.


Det ble ikke handlet mye, men denne melskjeen ble med hjem. Øyemålet sviktet fullstendig, og den passet dessverre ikke i melkrukka fra Figgjo=) Vi får vel finne noe annet å bruke den til.En rusten krone fikk også være med. Jeg digger ting som ruster, og denne skal få stå ute når det er klart for litt uteliv igjen. Vi tyvstartet våren i går, men i løpet av ettermiddagen, kvelden og natten kom det snø. Til min store fortvilelse, og småguttenes store glede=)

I tillegg til Åretur har vi puslet litt hjemme, spilt brettspill, spist god mat, vært på ski, skravlet med venner og andre koselige ting som hverdagen ikke gir så mye rom for.


Det ble en tur til Bakklandet også, for å spise lunsj på Skysstajonen. Vi liker oss veldig godt på Bakklandet. Det er superkoselig der=)


 Skysstasjonen må jo være en av de aller koseligste kaféene som finnes. Et gammelt skjevt og skakt hus lager fine rammer for en kafé=)


Den er veldig gjennomført=)


Til smørbrød med lun leverpostei, ble det hjemmelaget kakao, servert i veldig søte kopper=)


Vi har jo inntatt de aller fleste måltid hjemme, og det er ekstra hyggelig når man har god tid. Da kan bordet dekkes med fint servise og man kan diske opp med litt ekstra=)

Tusen takk for mange hyggelige kommentarer på de siste innleggene. Det setter jeg stor pris på.
Håper dere får ei fin ny uke=)

Vibeke=)

2 kommentarer:

 1. Jeg kommer faktisk skrive litt om bryllupsplanlegging denne uka. Egentlig planlegging av alle slags selskaper.

  Når jeg har sett alle disse Figgjoservisene den siste uka så angrer jeg litt på grundig opprydding. Udde skåler eller kopper har jeg nok ikke spart på.

  SvarSlett
 2. Ser jo ut som dere har hatt en begivenhetsrik og hyggelig tur! :-D
  og koselige ting du har anskaffet deg!
  Ha en fortsatt fin kveld!
  Mange hilsen Stein

  SvarSlett