onsdag 8. februar 2012

Gårdsloppis=)

I helga fikk vi nyss om et gårdsloppis i Trondheim, og da måtte selvfølgelig Kiellandsbanden av gårde for å se etter skatter. En utrolig flott gård med loppis på låven. Vi kom kun noen minutter etter at det åpnet, og det var allerede fullt av forventningsfulle andre. Med andre ord, ikke bare vi som hadde lyst på en skatt=) Fornuften fikk dessverre styre litt vel mye, og derfor hadde vi få ting med hjem. Vi må jo tross alt passe på, slik at vi ikke havner på et eller annet tv-program om skrotnisser=)Denne utrolig kule kjelken fikk være med hjem. Småguttene har allerede vært på aketur med den. Hvilke planer gubben har for kjelken er uvisst=)


Han har nok en plan om å pusse litt på den=)


Ei gammel rive fikk vi også tak i. Den står foreløpig i gangen, og vi lurer på om den kanskje skal få være gjesteoppheng for jakker=)


Så på den nytapetserte veggen vår får den foreløpig kun stå på utstilling=) Listverk er på plass, og nå må snart malekosten til pers=)Til slutt et par gamle rammer. Vi har foreløpig ingen plan om hva vi skal gjøre med dem, men at de skal opp på veggen etter hvert, det er helt sikkert=)

Fin kveld til dere=)

Vibeke

3 kommentarer:

 1. Ja, det e mye rart og fint man kan finne på loppis :)

  Hilsen Lisbeth .

  SvarSlett
 2. Å. det er så herlig å titte gjennom gamle saker, for plutselig finner man en skatt eller tre! Så koselig kjelke dere fikk dere! Den blir det nok mange morsomme aketurer med! :D

  SvarSlett
 3. Gratulerer med nye skatter. Den forventningen som sitter i maven når man går inn sånne steder -- er det noe som roper på meg der inne... Ubetalelig. Takk for at du tok meg med på Gårdsloppis!

  SvarSlett