søndag 5. februar 2012

Gangen går sin gang=)

Vi prøver fortsatt å holde oppe et visst driv når det gjelder oppussing av gangen nede, men... Vi greier ikke helt å holde tempoet oppe=) Men vi kommer videre litt etter litt. På den ene veggen kunne vi ikke legge panel pga støm og opplegg til varmekabler. Denne veggen hadde miljøstrie, og vi har for lenge siden bestemt at denne veggen skal få ny tapet. Endelig kom vi oss av gårde for å finne hvilken tapet vi ville ha=)


Bak denne døra er det bittelille badet til hybelen vi hadde. En av to dører i huset som ikke er gamle. Den er ikke fin, men den skal få være som den er. Døra skal etter hvert få nytt håndtak.


Ikke så lett å se mønsteret i tapeten her, men den har bittesmåe ruter. Veldig søt=)


Tapet over døra på plass=)


Det tok ikke lang tid å sette opp tapet på denne veggen. Det var ikke store biten som skulle til. Nå gjenstår litt listverk, og så er det bare å sette i gang med malejobben! Jeg liker å male, men listverk er det som står nederst på malelista!!! Det er heldigvis god motivasjon at det som regel blir veldig, veldig fint når jobben er gjort.

Tusen takk for koselige kommentarer på bloggen. Det er alltid veldig hyggelig=)

Ønsker alle en fin søndag=)

Vibeke

2 kommentarer:

  1. Så flinke dere er! Trenger ikke alltid løpe rundt og stresse for å bli ferdig, det er fullt lovlig å ta det litt etter litt og! :)
    Gleder meg til å se når det er ferdigmalt!

    SvarSlett
  2. Det blir så fint når dere blir ferdig med oppussinga, det e så kjedelig mens arbeide står på. takk for hilsen inne hos mæ, hilsen Lisbeth ;)

    SvarSlett