torsdag 16. februar 2012

Årets første bok=)

Da det nye året startet hadde jeg en plan om å lage et lite innlegg om bøkene som jeg leser gjennom året. Det har i utgangspunktet ikke noe med hage, interiør og oppussing å gjøre, men jeg har flere ganger skrevet om hvor bøkene leses. Derfor synes jeg dere skal få et lite innblikk i bøkene det leses i.

Det er et par uker siden den første boka ble lest ut, men på grunn av at tiden ikke strekker til har det ikke blitt innlegg om denne boka før i dag... og da er jeg godt i gang med bok nummer to=)


Boka var en av flere bøker i julegaven fra min lillesøster=) Hun jobber i forlag, og det nyter jeg godt av. Hun finner alltid bøker som jeg ikke har fra før og som jeg ofte ikke har hørt om en gang.

"Den ensomme polygamisten" er en vittig bok om en mann med 4 koner og 28 barn. Ja, man kan spørre seg, er det mulig å være ensom? Den anbefales for dere som liker å trekke på smilebåndet når dere leser... og for dere som kan gjemme dere bak en pute når det blir litt vel pinlig=) Underholdene var den i alle fall. (Jeg har selvfølgelig ikke betalt for å blogge om bøker=)


Jeg må selvfølgelig vise frem duken som eldstemann kom hjem med denne uka. Han har selv sydd inn kantene, og han har laget potetstempel og trykt mønster på duken. Det er koselig når de kommer stolte hjem med egenproduksjon. Duken er allerde lagt på bordet=)


Ønsker dere en fin fredag og ei koselig helg=)

Vibeke

1 kommentar:

  1. Ojj, 28 barn...det var da voldsomt ;)
    her går det emst i hundelitteratur for tiden !

    rolige dager i bruktbransjen for tiden men straks er vel mars her og alle skal rydde og kaste samtidig ;)

    god helg!

    SvarSlett