tirsdag 14. februar 2012

Drømme, drømme=)

Det er en kunst å leve i nuet og nyte hver eneste dag. Jeg prøver så godt jeg kan å gjøre det, men jeg må innrømme at dette er den tiden av året jeg liker aller minst. Og da bruker jeg litt tid på å drømme om det vi har i vente. Gleder meg til å den første dagen jeg kan rusle ut for å starte vår-ryddingen i hagen=) Gleder meg til den første te-koppen som kan nytes ute i vårsola.


Hvert år har jeg en ambisjon om å sitte ned bittelitt mer enn året før. Har kanskje blitt litt flinkere til det, men har dessverre ikke ro til å sitte i ro så lenge i gangen=) Men i år skal det leses veldig mange bøker under taket i hage.... det er i alle fall et mål=)Vi plantet en klatrehortensia på veggen inn mot naboen i fjor. Den vokste ikke nevneverdig mye i fjor, så jeg håper den skyter fart i år=)

Det er lov å drømme=)

Fin uke til dere=)

2 kommentarer:

 1. Ja, koselig å sitte ute å lese og viktig å finne roen og stresse ned! Det ser ut som du har en koselig hage.

  SvarSlett
 2. Heisan! Takk for en veldig hyggelig hilsen inne på bloggen min i dag :-D
  Jeg har det også slik at nå vil jeg aller helst ha vårsol og hagearbeid igjen. Jeg fikk gjort en del vårrengjøring i romjula siden vi hadde såpass mildt vær da, men en ting har jeg lært meg- at en hageglad aldri blir helt arbeidsløs om sommeren.. ;-) Håper både dere og jeg har en lang og fin sommer foran oss, med både nye prosjekter, avslappende dager i solen og en ekstra frodig hage :-)
  Ha en fortsatt fin uke!
  Stein

  SvarSlett