onsdag 9. november 2011

Vi er vinnere=)

I dag ble vi vinnere av en give-away=) Hipp hurra! Dette skiltet må være en perfekt gave for huset vårt;  http://turbolotte.blogspot.com/2011/10/give-away-nydelige-emaljeskilt.html Det var nok meningen at akkurat vi skulle vinne denne gangen. Vi gleder oss allerede til gave i posten. Tusen takk til Turbolotte som hadde en super give-away=)

Dagene flyr avgårde for gjengen i Kiellandsgata, og vi har så smått begynt å forberede oss til jul. Vi er veldig glad i jula, og bruker mye tid på juleforberedelser. Øverst på lista så langt står oppussing av gang, og vasking av hus. Vi vil ha det unnagjort før vi starter med det som er koselig. Gubben synes det går relativ fort med oppussingen, mens jeg synes det går veldig sakte. Det er skikkelig utrivelig i 1.etg nå. Alt er tatt ut av gangen, så jakker, luer og alt annet ligger i hauger på den nye stua... hmfr, det er jo ikke sånn man vil ha det. Den som venter på noe godt osv.... =)


I deler av ganger er tak og vegger ferdigmalt. Malte det siste strøket i dag=) Gangen ble malt i samme grønnfarge som før, av den enkle grunn at vi så mørkt på å male trappeoppgangen på nytt dersom vi skulle ha byttet farge. Lenge leve latskapen=) Beklager dårlig kvalitet på bildene... Jeg elsker det lille vinduet. Det er orginalt og har selvfølgelig enkelt glass. Det holder helt klart dårlig på varmen. Vi ville ikke ødelegge rammen rundt og det gjorde at vi ikke kunne isolere eller legge panel på veggen. Å bytte ut vinduet er helt uaktuelt, så vi får leve med et visst varmetap=)Ikke så lett å se fargen her, det ble i mørkeste laget da bilde skulle tas.


Da gjenstår en liten del av gangen. Gubben har lagt panel der det manglet, taket er revet ned til orginaltaket og det gjenstår for det meste maling før det skal legges gulv. Hva slags gulv er foreløpig uklart... Vi får bruke noen dager på å tenke=)Ha en fin, fin kveld=)

Vibeke

1 kommentar:

  1. Oj, så fint det blir Vibeke :) Så koselig at dere gleder dere til jul -det gjør vi også!!! Fra den 15.desembember har jeg fri!!! og da blir det shopping, pynting, baking og fiksing -juhu!

    Gleder meg til å se gangen når den blir helt ferdig. Dere er så flinke til å holde på! Stå på videre :)

    SvarSlett