tirsdag 15. november 2011

Berserk på loppis... nok en gang=)

Denne helga tilbrakte vi hos mine foreldre, og på lørdag ville mamma vise meg en bra bruktbutikk. Lørdag morgen kjørte vi avgårde, men dessverre var ikke butikken åpen på lørdager. Da vi kjørte hjemover, så vi et loppis-skilt i veikanten. Vi bråstoppet, snudde og kjørte innom  et slitent "festlokale" hvor det var loppis. De solgte stort sett klær og kjøkkenting og tang til en VELDIG billig penge. Tror ikke det var en ting som kostet over 20 kroner. Artig for mor og datter=)Denne søte julekrukken ble med hjem, samt ti Figgjo-tallerkener til den nette sum av 20 kroner.

 Da vi kom hjem kom vi over en annonse i avisa hvor de reklamerte for et garasje-salg, og på nytt kjørte vi avgårde, og denne gangen med hver vår gubbe. I et fraflyttet hus skulle veldig mye selges, og nok en gang ble det handel. Også her var det aller meste VELDIG billig.Denne utrolig stilige Figgjo-krukken fikk være med hjem til Kiellandsgata=)

Det fikk også suppebollen, den er også fra Figgjo. Den er i svært god stand og ser ubrukt ut. De som har lest denne bloggen tidligere har vel fått med seg at vi (les: Vibeke) er veldig glad i det meste fra Figgjo. Vi har kommet dit at vi snart må ta et valg i forhold til om vi skal fortsette å kjøpe det meste vi kommer over, eller om vi skal velge ut noen serier å samle på. Foreløpig samler vi på alt, men det kan ikke fortsette=)

I tillegg kjøpte vi et stilig kiste, men den hadde vi dessverre ikke plass til i bilen, så den står enn så lenge hos mine foreldre. Dere skal få se den senere=)

Ellers går oppussingen sin gang... for å være helt ærlig begynner jeg å bli litt lei av kaos og rot. "Velkommen til oss! Her er det kaos!", skriker gangen til våre gjester... Vi får håpe den ser bedre ut til jul=)

Ønsker alle ei fortsatt fin uke=)

Vibeke

2 kommentarer:

  1. Heklingen er veldig enkel. Tror det skal være mulig å få til hvis du ser på bildene mine i det gamle innlegget første gang du prøver.

    SvarSlett
  2. Så flott du fant ting du ønsket deg, både på loppis og garasjesalget! Jeg har ikke vært på loppis ennå, men kanskje til sommeren ;-)
    Ha en riktig fin høstuke!

    SvarSlett