torsdag 17. november 2011

Vaske, vaske... soverommet ferdig til jul=)

Vi er litt gammeldagse i Kiellandsgata! Vi prøver å vaske alle rom til jul. Når sant skal sies er det ikke hvert år vi blir helt ferdige, men mye er i alle fall vasket ned. Vanligvis holder vi på til det nærmer seg julaften, men i år har vi bestemt oss for å prøve å være ferdige til 1. desember, slik at dagene i desember bare skal være kos. Jeg tror vi ligger litt dårlig an for dagene flyr avgårde uten at vi får vasket veldig mye. Badet vasket vi ned i forrige uke, og i dag ble soverommet tatt. Det tar tid å rydde, vaske tak og vegger osv, og det er utrolig hvor mye støv som gjemmer seg rundt omkring... hmfr!!! Det ble fint til slutt! Så fint at vi kunne ta noen bilder for å legge ut på bloggen=)


Soverommet har vært under oppussing flere ganger i løpet av de ti årene vi har eid huset. Seng fra IKEA som forhåpentligvis skal byttes ut med en continentalseng etter jul=) Kommoden har vi funnet på loftet.Sengeteppet kjøpte vi på vår første tur til Thailand=)


Skyvedørsgarderoben fikk i noen år ha bøkfargede dører. Da vi pusset opp sist var vi lei av dem og bestemte oss for å tapetsere. Ble utrolig fornøyd med det=) Nå kan vi tapetsere på nytt dersom vi blir lei av denne.


Det er ikke så lett å få tatt gode bilder i dunkel belysning. For anledningen er levende lys tent, må bare få sagt at det skjer ikke hver dag!!!=)


Saueskinn er veldig godt å sette føttene på om morgenen=)

Lykke til med julevasken=)

Vibeke

1 kommentar:

  1. Jeg har også soverommene på lista før jul. Er ikke sikker på at det blir fra topp til tå, men iallfall tømmerveggene. Der legger det seg mye støv. Men i morgen er det først og fremst innervinduene.

    Greit med loft som inneholder så flotte møbler som kommoden.

    SvarSlett