mandag 21. november 2011

FremGANG=)

Det går heldigvis fremover med oppussingsprosjektet i Kiellandsgata, og nå øyner til og med jeg håp om at gangen blir ferdig til jul. Supergubben har jobbet hardt de siste dagene, og mens jeg var på bursdagsfest la han gulv. Snakk om likestilling=)


Siden sist er tak og vegger ferdigmalt. Fliser og annet gulv er tatt opp og nytt tregulv er lagt.


Denne lille gangen var tidligere to bittesmå ganger. En foran badet til hybelen og en foran badet vårt. Endelig får vi litt større gang, selv om den fortsatt vil ha krinkelkroker.


Nå er tilhengeren full av sement og fliser... og vi vet ikke helt hvor vi skal gjøre av det=)


Deilig med nytt gulv=) Døra går inn til rommet til størstemann, og som dere ser er den ikke helt ferdig. Døra er funnet på loftet, men den er dessverre litt skjev og dermed er det litt vanskelig å få den til å passe til karmen... hmfr! Det er litt rart å tenke på at det foran døra tidligere var et toalett!


Selv om gangen fortsatt er kronglete er det i alle fall blitt mer helhet=) Noen lurer sikker på om det er lurt å legge tregulv i en gang, og det er det helt sikkert ikke. Vi har likevel valgt å gjøre et forsøk. Gulvet skal beises antikk grå og lakkes, som alle andre gulv i 1. etg.

Nå blir oppussingen straks satt på vent, da vi setter snutene mot København og julegaveshopping=))))

Ha ei super ny uke=)

Vibeke

3 kommentarer:

 1. Så flott det blir!
  Det har sikkert ikke vært særlig behagelig å benytte gangen under ombygningsprosessen, men så må det være enda hyggeligere nå som den så og si er ferdig! Og resultatet ser jo kjempebra ut!

  SvarSlett
 2. Kjærlighet denne bloggen, holde oppe det store arbeidet ønsker deg alt godt..

  Julebord

  SvarSlett
 3. København er plassen for det meste... Vi skal også dit i helgen. Rekker ikke skrive noen tips nå, men vi har blogget ombåde shopping og mat før, så søk på København hos oss :)
  God tur, og takk for oppmuntrende ord. Ting begynner å ta form, og det feirer vi med å hive oss over både stue og soverom...

  SvarSlett