onsdag 23. november 2011

Langhelg i København=)

I morgen kveld setter vi oss endelig på flyet til København. Ei langhelg for voksne er etterlengtet. Småguttene skal få være hos snille besteforeldre mens vi koser oss med venner i Køben=) Følelsen av å skulle reise (selv om det ikke er så langt) er foreløpig litt uvirkelig. Turen ble bestilt i sommer, så vi har gledet oss lenge allerede. Kunsten å glede seg over en reise er stor i Kiellandsgata.


Dette er en av favorittbøkene til gubben. En bok om frokosrestauranter (les: lunsj) i København, hvor han har som mål å besøke alle 20. Flere er allerede prøvd ut på jobbreiser, og vi skal selvfølgelig spise på en disse i helga. Flere av dem hadde dessverre ikke ledige bord, men gubben greide regelrett å gråte seg til et bord for 4 på Københavner cafeen! Utrolig hva som ordner seg bare man er hyggelig nok=) Vi har bestilt bord for lunsj og middag både fredag og lørdag. Ulempen med det er at man blir bundet i forhold til tid og sted... fordelen er at vi slipper traske rundt for å lete etter sted å spise, og som mange ganger før ende opp med å spise et sted hvor vi helst skulle slippe=) Vi er, som noen allerede har fått med seg, opptatt av GOD mat=)

Hva annet skal vi gjøre? Jo, slappe av, rusle rundt, drikke kaffe (og te for meg som ikke liker det), kose oss, besøke julemarkedet i tivoliet og shoppe julegaver. Med andre ord; nyte livet=)


Julestjernene  og -kulene ble hengt opp i dag, for vi er borte første søndag i advent. De er selvfølgelig ikke tent, men måtte ha lys i da jeg skulle ta bilde. En bitteliten tyvstart på adventstiden=)


Ha ei fin, fin uke videre=)

Vibeke=)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar