fredag 2. september 2011

Helg i finværet=)

Endelig er det helg igjen. Den er alltid etterlengtet. Når uka starter føles det ut som det er lenge til helg, og når fredagen kommer føles det ut som jeg bare har hatt mandag og fredag. Uka går med andre ord veldig fort. Etter at skolen og aktiviteter er startet opp igjen har vi mer enn nok å gjøre i Kiellandsgata.

Da jeg kom hjem fra jobb i dag strålte sola fra mer eller mindre skyfri himmel. Jeg lagde en kopp te og tok fram ei skål med mintsjokolade for å sette meg på verandaen med hagebok, men stolen jeg hadde rigget til hadde i mellomtiden blitt opptatt. Den rampete og veldig søte hunden vår, Nemi hadde kapret mor sin plass.


Det blomstrer fortsatt masse i hagen. De siste dagene har Anemonene kommet=) De er søte, og passer godt til den mørke veggen på garagen.


Den nye og mørke stjerneskjermen jeg plantet i vår, blomstrer også. Den er litt sen, og jeg regner med det er fordi den er nyplantet. Utrolig søt den og, og jeg synes den har en flott farge. Den burde heller vært plantet mot det hvite huset på grunn av den mørke fargen. Mulig den blir flyttet på=)

 Dette er hjertegresset jeg sådde i vår. Trodde ikke den skulle blomstre før neste år, men det ble veldig mye blomster i år også. Vanskelig å få tatt gode bilder av det, så det er ikke lett å se hvordan de ser ut. Søte små hjerteformede blomster i sart farge.
 Her er veldig mange=)
Høstfloksen er også i blomst. Jeg må ærlig innrømme at jeg synes denne har litt glorete farge, men den frisker opp et bed uten andre blomster akkurat nå=)

Tror ikke jeg har vist frem at drivhuset er grunnet. Taket kan dessverre ikke grunnes på grunn av impregnert materialet. Det får vente til neste år. Jeg skulle egentlig ikke plante i bedet før veggen er ferdigmalt, men klarte ikke vente. Det skal bli både blomster og nytte her. Gressløken og timian har fått flytte inn=)

I morgen reiser vi til Røros for ei overnatting. Det blir veldig koselig. Skal bo på hotell og nyte livet, og på søndag skal vi være faddere til en av verdens søteste babyer. Det er et ærefullt og veldig hyggelig oppdrag=)

Ønsker alle ei fin helg=)

Vibeke=)

2 kommentarer:

 1. Så vakker stjerneskjermen var!..og jeg er litt misunnerlig på drivhuset ditt...det ser kjempeflott ut;o)

  Heleneklem

  SvarSlett
 2. nydelige hunden, la henne bare ligge i stolen ;)

  og selvfølgelig har vi hestesko på Bruktbo butikkene våre, skulle da bare mangle ;) HIhi

  ha ei fin uke der ute!

  GundaM

  SvarSlett