fredag 16. september 2011

En av de få dagene i året vi ønsker oss leilighet=)

Det er ikke mange dagene i året vi i Kiellandsgata ønsker oss leilighet. I dag kom telefonen om at det første lasset med ved var på vei, og da kjente jeg lysten på leilighet komme snikende. Veden må bæres fra innkjørselsen og kastes inn vinduet til kjelleren, og det er en ganske stor jobb. Følelsen går derimot fort over, og før vi aner ordet av det er vi i gang med å bære, skravle og kose oss ute. Etter mange dager med regn hadde til og med været blitt bra=) Vanligvis pleier småguttene å hjelpe til, men de er småsyke for tiden, og så film i stedet.


Etter at over halvparten av veden var i hus var det klart for kaffe- og tepause. Pause smaker faktisk aller best etter at man har tatt i et tak. Det er veldig koselig å sitte på trappa og skravle=)Her er det godt å sitte. Bilde er ikke fra i dag, men en annen kveld vi satt på trappa for te og kaffe=)

Vi ønsker alle er strålende helg=)

Vibeke =)

2 kommentarer:

  1. For en flott blogg Vibeke! Huset deres ser så spennendes ut, og jeg liker stilen! Falt for de duse og gode fargene du bruker.
    Kos med kaffe på trappa etter en arbeidsøkt, håper på like fint vær i morgen. Klem Maya.

    SvarSlett
  2. Det er koselig å ta seg tid til en pause midt i jobbingen. Så får en en sterkere følelse at en gjør noe sammen, tror jeg.

    Og ved ja. Som oppvokst på gård i hus som ble utelukkende fyrt på ved (med unntak av gangen og soverommet mitt som var for lite for ovn), så må jeg si at vedfyring er usedvanlig lite romantisk. nettopp pga all vedbæringen.... Men nå gleder jeg meg faktisk til å få peisinnsats, har ikke fyrt med ved siden jeg flytta hjemmefra i forrige århundre, så kanskje det kan bli romantikk av det nå?

    SvarSlett