tirsdag 6. september 2011

8 års bryllupsdag=)

I dag er det feiring av bryllupsdag i Kiellandsgata. En helt vanlig tirsdag blir litt spesiell. Først jobb, så følge søte gutter på trening og så god middag og dessert. Trenger ikke mer for å lage en veldig koselig feiring.


Osso Bocco stod på menyen i dag. Ikke fordi vi hadde det da vi giftet oss, men fordi vi synes det er veldig godt=) Vi giftet oss unge og hadde et lav-budsjett-bondebryllup med sodd til middag=) Først med vielse i Logtun kirke, som er en liten og romantisk steinkirke på Frosta. Etterfulgt av middag og fest med familie og gode venner på Seilforeningens hytte på Tautra. Ca 80 gjester var med og feiret den store dagen. En minnerik og morsom feiring=)

I dag hadde vi bringebærpai med vaniljeis til dessert=) På selve bryllupsdagen hadde vi vaniljeis med lune bær. Begge deler er like godt=)

Jeg burde sikkert avsluttet innlegget med en god oppskrift på et vellykket ekteskap, men det har jeg ikke.... vi prøver å bruke energien vår på å skape gode hverdager og gjøre hyggelige ting sammen som familie og sammen med gode venner. Det har fungert veldig godt=)

Ønsker alle en strålende kveld=)

Vibeke=)

2 kommentarer:

 1. Gratulerer så masse med dagen!! Så spennende denne gryta så ut, skulle gjerne hatt oppskriften på den:o)

  Heleneklem

  SvarSlett
 2. Strukket tak-tilhengernes velforening kan slappe av, vi legger nytt perlestaff i kjøkkentaket. Det originale er så skadet at det ikke lar seg fikse på, og nå får vi i tillegg fem cm varme mellom oss og naboen..

  Det er strekte tak på stuene, de skal få bli. :)

  Keiserklem

  SvarSlett