mandag 19. september 2011

Kjærlighet for bøker=)

Gjengen i Kiellandsgata elsker bøker, og både store og små leser veldig mye.


Før hybelboeren flyttet hadde vi ei lita stue i første etagen med plass til veldig mange bøker. Etter at vi startet oppussingsarbeidet har bøkene stått stablet på det gamle gutterommet her oppe. Vi har hele tiden tenkt at det skal være plass til bøker på den nye stua nede, og mange ulike bokhyllemuligheter har vært foreslått. Etter å ha tenkt lenge og vel kom vi frem til at vi ville ha en "usynlig" bokhylle på veggen mellom verandadøra og vinduet.


 Skjenken vi kjøpte på auksjonen i sommer har stått på denne veggen inntil nå. Den passer egentlig ikke der, da den er litt for stor. Vi vet ikke helt hvor den skal stå enda, og vi vet heller ikke om vi skal pusse den opp eller la den være som den er=)


En litt kjedelig vegg skal få en enkel og "usynlig bokhylle=)


 Mens jeg heiet på minstemann som spilte fotballcup på søndag, snekret handygubben opp bokhylla. En veldig enkel konstruksjon av hobbyplanker og knekter.


Knektene er på plass=)


Og før fotballlcupen var over var også hyllene satt opp=)
Hylla ble kvistlakket og grunnet i helga, og i dag ble første strøk malt. Samme farge som veggen for å prøve å gjøre den så lite fremtredende som mulig. Fargen som er brukt er helblank Skagen. Et strøk igjen før vi kan plassere bøker, nips og naps i hylla=) Det blir jo det aller morsomste. Foran hylla har vi lyst på en kul stol som skiller seg litt ut. Hvis noen har tips til kule stoler så tar vi gjerne i mot=)

Tusen takk for koselige kommentarer på bloggen, det er alltid artig med kommentarer=)

Ønsker dere ei fin ny uke=)

Vibeke=)

2 kommentarer:

 1. Ja til bøker! :) Det høyrer liksom til, syns eg! Sjølv er eg ganske lei av våre overfylte Billyhyller i bjørk, og vart inspirert av hyllene i Kiellandsgata! Takk!:)

  Har ikkje tips til konkret stol, men sjekk ut denne sida: www.infurn.com
  -berre ver oppmerksom på laaang leveringstid!

  klem

  SvarSlett
 2. Hei, vi følger Moseplassen og hennes Byggverk i hagen-konkurranse med stor interesse og ville gjerne tipse deg om Bergene Holm Inspirasjonspris!

  Dette er en pris for alle som bygger med tre, og hvert år deler vi ut premier for 250.000 kr. Kanskje du har lyst til å sende inn en søknad?

  Les mer om prisen og hent ut søknadsskjema på www.bergeneholm.no/inspirasjonspris, og se tidligere finalister og vinnerprosjekter på blogg.bergeneholm.no.

  Har du noen spørsmål, kontakt kommunikasjonsavd. v/ Line Storjordet på les@bergeneholm.no / 982 50 304.
  Søknadsfristen er 1. november. Lykke til!

  SvarSlett