søndag 28. august 2011

Det høstes i Kiellandsgata=)

Jeg synes det er litt vemodig at det nærmer seg høst. Det er ikke fordi jeg ikke liker høsten, men fordi jeg skulle ønske at sommeren varte litt lenger. Det er så deilig med gode sommerdager hvor vi kan være ute å kose oss dagen lang.

 Det aller morsomste fra årets hage er de lilla gulrøttene. Småguttene synes selvfølgelig at de er superkule... og det synes vi voksne også=) Vi har ikke brukt dem i mat, kun spist dem som de er. Og det som er helt klart, er at neste år må vi så mange fler. Det er heldigvis noen igjen=)
 Krydderplantene har vi brukt jevnlig hele sommeren, og flere av dem er fortsatt fine og i bruk.

Sukkererter har vi hatt veldig mye av i år. De aller fleste forsvinner inn i gapet til småguttene, og derfor er de stort sett ikke brukt i matlaging.

 Squash har vi også høstet flere av. Det aller meste er brukt i wok=) Nam, nam.. Dessverre har det forsvunnet noen til sneglene også.. Isj, skulle ønske jeg greide å holde dem unna.

Poteter har vi tatt opp i to runder, og enda er det mange igjen. De har nok dessverre hatt det litt vått i år, for en del av dem er bløte og nesten råtne. Disse potetene er av ukjent art. Det er franske poteter som ble kjøpt tidlig i år. Vi grodde dem og satte dem ut, og de er veldig gode=)

Håper dere får ei fin ny uke.

Vibeke=)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar