lørdag 27. august 2011

Pizzafest=)

I går var det duket for pizzafest med gode kolleger i Kiellandsgata. Været viste seg fra sin beste side, og alt lå til rette for en morsom og hyggelig kveld/natt med pizza fra ovnen i hagen=)

Noe av det morsomste med å vente gjester er å få pynte til festen. Jeg måtte selvfølgelig en liten tur på Ikea for å kjøpe flere lykter til å henge rundt omkring. Det blir fort mørkt om kveldene, så litt ekstra lys må man ha.


 Fant ikke små lykter med ferdig oppheng, så de ble laget av ståltråd hjemme=)

Så ble den festet til små telysglass fra Ikea, og ble perfekte for anledningen.
Lyktene fikk henge rundt omkring i hagen, og det skapte veldig hyggelig stemning.

 Jeg var selvfølgelig klar for å pynte bord leeeenge før gjestene skulle komme. Jeg synes det er veldig koselig og kunne nesten ikke vente med å sette i gang.

 Vi begynte tidlig å fyre i ovnen. Den må være skikkelig varm til pizzasteking, og den ble fyrt opp ca 3 timer før gjestene skulle ankomme. Alt av vindu må lukkes når vi fyrer i den, for å unngå at det lukter bål av alt i huset..

 Norgesglass med kubbelys gjorde susen da mørket senket seg.


Sukkersøtt bord ble dekket, og det er på sin plass når det bare er damer som møtes til fest.

 Med søte bobler i glasset var damene klare for fest=)


En veldig hyggelig og morsom kveld endte litt utpå natten. Ingen klager fra naboer så langt, selv om latteren runget fra hagen=)

Ønsker alle ei strålende helg=)

Vibeke=)

2 kommentarer:

  1. ÅÅ...Kor koselig det så ut, ;O
    Ha en fortsatt fortreffelig helg. Liseth ;O)

    SvarSlett
  2. Og jeg deltok på denne fantastiske koslige kvelden ;) Heldige meg!! En kjempefin gjeng var samlet i den koslige hagen til Vibeke og Sven Morten. Perfekt vertskap og perfekte omgivelser :) Edith

    SvarSlett