mandag 8. august 2011

Status i Kiellandsgata=)

Den siste tiden har det vært relativt fint vær i Trøndelag, og bloggingen har derfor blitt nedprioritert. Vi har heller prioritert å gjøre morsomme ting sammen med småguttene, være på stranda, grille, være sosiale og vi har faktisk vært veldig late. Det er litt ekstra godt å late seg når været er fint.

Jeg synes dessverre det har vært en lite "dødperiode" i hagen noen uker, veldig få blomster har vært i blomst. Har med andre ord en jobb å gjøre til neste år. Vi håper selvfølgelig drivhuset skal få fart på planting av sommerblomster=) Det er fortsatt ikke ferdig, mangler å tilpasse døra og sette inn de siste glassene. Så skal drivhuset grunnes og males. Har ambisjoner om at det skal være ferdig til høsten setter inn. Utenfor drivhuset gjør vi klart et nytt bed... vi kan aldri få for mange=)

 Blomkarsene er endelig i blomst. De har jeg ventet på lenge i år.. var litt treg med å plante dem ut, og da må man også vente litt lenger. Disse røde og nesten svarte synes jeg er veldig kule. Kjøpt på ei dansk nettside.

 Squash-plantene jeg fikk av en kollega hadde jeg nesten gitt opp, men i løpet av ferien hadde den kommet seg, og nå kommer det mange  små squash på den. Veldig artig. Gleder meg til å smake=)

 Epler blir det også, om enn ikke like mange som tidligere. Årsaken til det er at vi flyttet treet i fjor og det har nok ikke helt funnet seg tilrette enda.

Dette bedet fora verandaen har vi nettopp startet på. Her står foreløpig bare ting vi har flyttet fra andre steder i hagen. Jeg har jo en tendens til å plante litt tett, og det gjør at ting må flyttes på titt og ofte. I tillegg hadde jeg en del stauder som var klare til å deles. Det er selvfølgelig litt kjedelig at man ikke kan kjøpe nye ting, men det skal jeg vel få muligheten til etter hvert=)

Bedet mot kjøkkenhagen er blitt veldig frodig. Liker at det bugner over av blomster og grønne saker=)

Ønsker alle en fortsatt fin sommer.. jeg velger å tenke at det er lenge igjen...

Vibeke=)

1 kommentar:

 1. Så gøy å oppdatere seg litt på denne bloggen! :) Men skulle ønske bilda var større, altså, for eg er så nyskjerrig... ;)

  Ser ut som de har hatt ein innhaldsrik og god sommar, og tenk at vi plutseleg fekk enda nokre fine sommardagar! :) Deilig!

  Eg var forresten i Italia for nokre veker sidan, og i det lokale supermarkedet fann vi squashblomster i grønnsaksavdelinga. Og på ein restaurant fekk vi dei til mat. I tempuradeig eller noko...? Det var ikkje eg, men svigerinna mi, på den andre enden av det lange bordet, som hadde bestilt ein så spennande forrett. :)

  Ønskar alle fire ein herleg søndag!
  Klem

  SvarSlett