lørdag 23. april 2011

Sommerpåske

De siste dagene har det vært sommertemperaturer i Trondheim, og familien i Kiellandsgata har vært ute fra tidlig morgen til sent på kveld. Vi nyter hver eneste time med sommervær.  Sommerværet har selvfølgelig satt fart på hagelivet. Det spirer i rekordfart i alle bed, kanskje litt i raskeste laget...
Her har vi plantet ut noen gulrøtter og hvitløk. Mulig det er i tidligste lager for gulrøttene. Kan jo fortsatt bli frost i Trøndelag, men det er verdt et forsøk. Han veldig mange frø igjen som skal plantes ut senere i vår. Rabarbraen har i løpet av få dager blitt veldig stor.
Benken over er perfekt for avslapning, og der har vi tilbrakt en del tid med te og bok/blad. Benken er kjøpt på Bruktbo på Stjørdal for omtrent ingen ting. Den var i dårlig stand, men etter å ha kappet beina litt og gitt den et strøk maling er den så god som ny.

Jobbingen med drivhuset har ikke gått like fort. Litt for at vi har tatt livet med ro, og litt for at vi ikke vil forstyrre naboers påskefred. I dag har gubben fått opp deler av taket, og nå blir det ei ukes pause i Nice.


Veldig tidlig i morgen setter vi snutene våre mot Nice. Vi gleder oss veldig til nok en ferie. Reiselysten har i årevis vært på topp i Kiellandsgata, og guttene har funnet ut at de har vært i flere land enn de er år.... om de bare har godt av det er uvisst=)

Ønsker dere ei fortsatt fin påske=)

Vibeke

2 kommentarer: