mandag 4. april 2011

Ferieplaner

Vi er så heldige at vi har økonomi til ferier. Det kommer ikke av seg selv, vi sparer jevn og trutt for å kunne unne oss noen turer i året. En egen konto til ferier for å unngå at pengene forsvinner til oppussing eller andre ting. Vi har sammen med guttene våre besøkt veldig mange spennende steder. Vi har en forkjærlighet for Asia og har vært der tre ganger de siste årene. Første gang chater til Phuket, andre gang loffet vi rundt på østkysten av Malaysia og i sommer loffet vi rundt på nord-østkysten av Thailand. Flere blir forundret over at vi tar med barn på slike reiser, hvor så og si ingen ting er bestilt på forhånd, men dette er den perfekte ferie for oss. Vi liker dessverre ikke chaterferie, vi liker best å ordne alt selv. Vi har kanskje hatt litt flaks når vi har reist og aldri hatt problemer av noe slag.
Om kort tid går turen til Nice. Flybillettene ble bestilt i dag, så nå starter den morsomme planleggingen. Foreløpig har vi ikke en eneste plan, men det kommer etter hvert. Vi har vært i Frankrike før, men aldri i Nice. Vi gleder oss alle sammen, og guttene er ivrige søkere på nett etter hotell og artige ting å gjøre. Våre gutter skjønner nok ikke at de er veldig priviligerte som har fått reise så mye. De tar det som en selvfølge, og det er ikke så lett å forstå at ikke alle har lyst, råd eller mulighet til å reise så mye som vi gjør.

Det beste med denne turen blir en pause fra oppussing. Dere har ikke fått innblikk i dette så langt, men vi har siden i høst jobbet for å gjøre om en utleieleilighet til soverom til to gutter, stue og gang. Soverommet til minstemann og stua er ferdig. Nå er et gammelt kjøkken veldig snart er fint gutterom. Bilder kommer etter hvert. Jobben med rommene har vært stor, så turen blir en etterlengtet pause=)

Ha en fin kveld=)

Vibeke

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar