tirsdag 19. april 2011

Drivhus under bygging og et nytt bruktkjøp

Da har gubben kommet et skritt videre med drivhuset. Vi har hatt noen diskusjoner angående høyden på det. Jeg synes det ser ut til å bli litt i høyeste laget, mens han synes det blir perfekt. Han vant den kampen. Vi er veldig fornøyde så langt, og håper at det blir så fint som vi tror=) Og i løpet av påska håper vi det er mer eller mindre ferdig.Som så mange andre besøker vi støtt og stadig bruktbutikker. I nabolaget har det nettopp åpnet en ny bruktbutikk. Der det tidligere var en Mix-kiosk er det nå en veldig koselig butikk med mye rart i. Jeg husker dessverre ikke hva den heter. I helga kom vi over dette bordet, og nå står det i den nye stua nede. Det rommet som tidligere var soverommet til våre hybelboere. Rommet er overhodet ikke ferdig møblert, da det er mye oppussingsarbeid som gjenstår før møbleringen kan fullføres. Denne lille kroken er ferdig, og vi synes det ble fint med det nye lille bordet.


Bildet som henger over bordet kjøpte vi for mange år siden i London. Det har tidligere hengt på rommet til guttene, men nå er det ingen av dem som vil ha det. Vi synes det er søtt og valgte å henge det opp.

Dere skal få full oppdatering på drivhusfremgangen, og andre morsomme ting som skjer her i Kiellandsgata. Ønsker dere alle ei trivelig påske.

Vibeke=)

2 kommentarer:

 1. Gratulerer emd blogg, legger emg til som føler jeg siden dere er Containerkunder ;)

  Det drivhuset blir skikkelig flott, og det er bedre det er høyt enn at det er for lavt da ;)

  Lykke til med bygginga og skulle dere mangle et glass eller to så vet dere hvor det er å finne ;)

  Glad påsk! GundaM

  SvarSlett
 2. psst kanskje jeg skulle spørre Åge S om hvaordan han fikk til bilde i sidemenyen...? Ser det mangler hos meg og finner ikke ut av det ;(

  SvarSlett