lørdag 2. april 2011

En ny blogg blir til

Etter å ha fulgt andres blogger i lang tid, kom lysten til å lage en egen blogg. Dette vil bli en blogg om livet til 4 mennesker, 1 hund og huset vårt som til stadighet er under endring. Mye kommer nok til å handle om oppussing og hage, men også en del om reiser. Reiselysten til familien i Kiellandsgata er nok litt over gjennomsnittet. Vi har i løpet av årene som har gått besøkt veldig mange spennende land og flere håper vi det blir.

Familen består av to gutter, vet ikke helt hva vi skal kalle dem her. Den ene er 10 og den andre er 8. Tette, men absolutt ikke tvilliglike. Den ene rolig, sindig og fornufting, den minste aktiv, lur og full av liv. Gode kallenavn får komme etter hvert.Videre består familien av den rampete hunden Nemi. En pappa og mamma som vil ta seg av bloggskrivingen.

Vi har hentet inspirasjon fra mange av bloggene vi har fulgt den siste tiden, og det blir derfor litt skummelt å lage sin egen. Lista er lagt veldig høyt hos de bloggene vi følger, og det blir derfor ikke lett å bli fornøyd med egen. Vi bor i et veldig søtt hus fra 1922. Hvitt og romantisk. Vi bor absolutt ikke i et perfekt hjem, hvor alt er stilfullt og lekkert. Her er dager med kaos, oppvask og klær slengede rundt. Aktive gutter og voksne greier ikke å leve i et perfekt Bonytt-hjem, men det er også litt av sjarmen.
Huset har vært i familien fra det ble bygget, og vi kjøpte det for ti år siden. Huset hadde sårt behov for kjærlig oppussing, og kjeller og loft var fullt av skrot. For det meste skrot i alle fall, men noen skatter fant vi. Vi vil vise dere noen av skattene senere.

Det er vanskelig å begrense seg, men dere får bli bedre kjent med oss etter hvert.

Vi ønsker oss selv lykke til. Ha en strålende kveld=)

Vibeke og Sven Morten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar