torsdag 21. april 2011

Påskeferie

Endelig er det påskeferie for alle i Kiellandsgata. Småguttene har vært hjemme alene denne uka. Eller helt alene har de ikke vært, for her har det vært venner innom hver eneste dag. Nå skal vi kose oss hjemme noen dager før turen går til Nice. Vi jobber alltid litt i hagen i påska og andre fridager, men det er jo ikke alle som setter like stor pris på det. Skal forsøke å bare holde på med ting som ikke bråker slik at vi ikke forstyrrer andre. Vi skjønner at noen vil holde påska hellig, men for en travel småbarnsfamilie er slike fridager en mulighet til å holde på med det vi synes er artig.

Det går fremover med drivhuset, og vi håper vi rekker å så noe også denne sesongen. Tomater og chilli skal i alle fall få det godt å varmt der inne i sommer. Ei avling med tomater har allerede blitt mislykket, og en ny er sådd. Chilliene ser ut til å klare seg bedre. Man kan ikke lykkes med alt!!!
I dag har jeg gått berserk på ei dansk nettside som selger all verdens frø. Så nå skal jeg så stauder i løpet av sommeren og vinteren. Det står angitt på produktet om de er lette eller vanskelige, og på den ene pakken stod det "bør ha erfaring".... og jeg har ingen erfaring med å så stauder. Blir artig å prøve likevel=) Det kan jo hende det går bra.

Jeg kan fort bli litt utålmodig når våren er kommet. Har veldig lyst til at hagen skal være frodig med masse blomster med en eneste gang. Sånn er det dessverre ikke, og det er en kunst å lære seg å vente. Ventetiden blir litt bedre når man finner de søteste stemor, som nå er plantet ut i krukker i hagen. Denne henger på verandaen i kurv fra Bloomingville.Det spirer overalt i hagen nå, og det er ikke lenge før noe av det står i blomst. Alpeklematisen som klatrer på garagen har fått knopper, og jeg regner med det ikke er lenge til den blomstrer. Det samme gjelder gulklokkebusker som er plantet som en hekk i hagen.


Det skjer utrolig mye i hagen på ei uke, og det skal bli veldig spennende å se hva som har dukket opp etter ei uke i Nice. Det er i tillegg meldt veldig fint vær de neste dagene og det får som regel fart på hagen=)

Håper alle får ei fin påske=)

Vibeke

1 kommentar:

  1. Så utrolig spennende med hjemmelaget drivhus!!! ÅH DETTE MÅ JEG FØLGE MED PÅ!

    SvarSlett