lørdag 17. august 2013

Siste rest av ferie=)

Nå nyter vi siste rest av ferieliv i Kiellandsgata. Snart er det bare snakk om timer før ferien er over og hverdagslivet slår inn for fullt. Vi skal få smake litt på det i helga med fotballkamp for de små. Heldigvis har vi fine hverdager også, men jeg synes alltid det er litt vemodig når ferien er over. 


De siste dagene har vi hatt fint sommervær igjen, og vi har tilbrakt mye tid i hagen. Det ene epletreet vårt ser fantastisk ut med mange røde og flotte epler=)


Det er heldigvis fortsatt mange fine blomster i hagen, og solhattene kommer for fullt nå. Har både hvite og rosa, og jeg synes de er så søte=)


Disse løkene kommer trofast hver eneste sensommer, og de er morsomme. På bilde er det nesten bare de lilla som vises, men vi har også gule og hvite. Et morsomt innslag i bedet=)


Om ikke lenge har vi en bugnende hage... akkurat som vi ønsker oss. Vi må kanskje plante litt mer og planlegge litt bedre. Alltid artig å endre på noe så det skal nok gå bra=)


Vi (eller jeg) har mange nye hageplaner. Gubben får stadig oppdatering på hva jeg ønsker meg, og heldigvis er han med på det meste=)


Større kjøkkenhage, mer hekk og mindre plen står langt opp på ønskelista for prosjekter. Så får vi se hva vi får tid til i løpet av høsten=)

Håper dere har ei fin helg=)

Vibeke=)

9 kommentarer:

 1. Du har en kjempefin hage! Det ser så velstelt ut hos deg. Mindre plen blir det stadig her også.

  Ha en fin helg :-)

  SvarSlett
 2. Fine og veldig fornuftige ønsker du har ;) Hagen din ser veldig flott ut sånn den er nå også.
  PS. Ønsker meg et blogginnlegg fra verdens søteste og fineste drivhus :)

  SvarSlett
 3. Du har så fin hage, men hage er jo stadig i forandring.
  Flotte epler og bilder fra din augusthage, kos deg med de siste feriedagene.

  God lørdag fra Marit.

  SvarSlett
 4. Nydelig det er i hagen din, og så godt med noen fine dager nå i august!
  Her er høsten kommet på alle måter, vind og regn, skole og fritidsaktiviteter...litt godt det også på sin måte.

  Nyt resten av helgen!

  SvarSlett
 5. Veldig koselig hage og eplene så veldig flotte ut! :)

  Her har det også gått mye i fotball i helga. Det har vært cup her i byen både i går og i dag og eldstemann har spilt mange kamper! :) Resten av dagen skal brukes til klargjøring før morgendagen med barnehage, skole og jobb. Nå er vi i gang igjen! ;)

  God skole- og jobboppstart til dere! Masse lykke til i ny jobb! :)

  SvarSlett
 6. Gjenkjennbart dette med at damen i huset kaster opp hageideér, og gubben mer må "modnes" før han er klar gitt. Nå sier han at det må bli en pause når det gjelder nye hageprosjekt. Hm…. jeg vet ikke jeg men...

  SvarSlett
 7. Så koselige bilder :)
  Siste feriedag her også i dag - litt trist, men mye spennende å se fram til i høst også! Og kjenner at jeg er litt mer klar for høsten nå som det er blitt et annet drag i lufta; fått tid til å "modnes" *ler*

  Ønsker deg en flott start på høsten!
  Klem fra Ingrid

  SvarSlett
 8. Det er så koselig det du deler fra hagen, fint at dere fikk så bra vær siste tiden av ferien :). Nyt kveldsroen og lykke til med hverdagsrutiner igjen :). Klem!

  SvarSlett
 9. titt tei ;)
  så fint og frodig hos deg, og du; mindre plen er vel noe vi alle damer drømmer om...hihi

  etter at google reader la ned har ejg mista bloggen din, så bra du la igjen en liten kommentar hos meg ;) får desverre ikke lagt deg inn i blogglovin av en el annen grunn....

  klm

  SvarSlett