søndag 4. august 2013

Nerja=)

Etter noen dager i Granada tok vi bussen til Nerja, en liten by ca 5 mil øst for Malaga=) Vi liker å benytte kollektivtrafikk på ferie, og har bare gode erfaringer med det. Billig er det også. Denne gangen hadde vi planlagt og bestilt alle hotell på forhånd, så da visste vi når vi måtte dra videre.


Nerja er en liten, men veldig koselig by med hvite hus og trange gater=) Vi har hatt veldig stabilt og fint vær på turen, og det er kanskje det beste med å reise fra Trøndelag hvor sommerværet er litt mer ustabilt.

Vi må innrømme at det er litt flere turister i Nerja enn vi liker, men det må vi vel finne oss i på ferie!!=)


Det er mange små strender i nærheten, og vi har vært på flere av dem. Jeg kan si det først som sist at ingen av oss er veldig glad i å bare ligge på stranda! Vi har rett og slett ikke tålmodighet til det, og det er grunnen til at vi stort sett farter litt rundt på ferie=)


Og når strandlivet blir for kjedelig kan man lage et lite tårn av fine steiner, eller finne på andre morsomme aktiviteter=)

Håper sommerværet er fint hjemme i Norge også=)

Vibeke=)9 kommentarer:

 1. Vi har faktisk aldri vært i fastlands-Spania. Vi drar veldig sjelden langt om sommeren, men vil ha sol og varme om vinteren. Da er ikke Spania varm nok for oss. Vi kan gjerne tilbringe hele dager i solsenga.

  SvarSlett
 2. Så godt å se at dere koser dere :D
  Det er faktisk ikke så værst her i Øst-Norge, men dere har nok mer stabilt varmt og pent vær ;)
  Nyt det, og kos dere masse videre!

  SvarSlett
 3. Det er vakkert i Andalucia. Vi har besøkt vakre Ronda ved to anledninger. Første gang i forbindelse med en rundreise i Andalucia og andre gang var året etter da vi kom tilbake og tilbrakte ei uke der før turen gikk videre til Cordoba, Madrid og Paris. Vi brukte også kollektivtrafikk :) Kos dere videre! :)

  SvarSlett
 4. Det ser nydelig ut, og det er sikkert spennende å oppleve flere steder med lokal transport, og oppleve mer av kulturen. Så får dere nyte både strendene og byene :), klem!

  SvarSlett
 5. Det hørtes deilig ut med ferie der! Været er nok mer stabilt der enn hjemme i Norge, ja. Håper du koser deg, og har gode dager sammen med familien.

  SvarSlett
 6. Flott å bruke kollektivtransporten, da glir man jo enda mer inn i det "ekte". :)

  Stranda du viser bilde av ser herlig ut. Kos dere videre! :) Gøy å følge med på reisebrevene dine. :)

  SvarSlett
 7. Så deilig med ferie i Spania Vibeke. Nerja har jeg ikke vært i ennå, men liker Granada veldig godt! Og Malaga er jo en flott provins :-D
  Ha en fortsatt riktig fin ferie!
  Stein

  SvarSlett
 8. Så deilig at dere har fint vær. Her høljer det ned i dag, men det er lite vi får gjort. Kos dere videre i sol og varme, lad batteriene max :)

  SvarSlett
 9. Fine bilder. Kos dere videre. Litt misunnelig kjenner jeg....som nå er tilbake på jobb

  SvarSlett