lørdag 8. desember 2012

Så ble det endelig litt julestemning=)

Jeg er ikke spesielt glad i snø, men etter veldig mange kalde og mørke dager kom det endelig litt snø. Det kom ikke mye, men akkurat nok til at julestemningen kom sigende=) Det ble i tillegg straks mye lysere ute.


For et par dager siden var vi i foreldresamtale på skolen og da benyttet jeg muligheten til å ta noen bilder mens det fortsatt var lyst ute=)


Kjenner jeg gleder meg til vår og hagearbeid. Heldigvis vet jeg at tiden går fort, så jeg trøster meg med det.


Ugla burde kanskje fått stå inne om vinteren, men den er jo søt der den står med snø på hodet=)


Da er jeg klar for å ta fatt på lørdagen. Det skal fikses og ordnes litt til vennelunsj i morgen. Ellers skal vi bare ta livet med ro. Det er deilig det og=)

Håper dere får ei fin, fin helg=)

Vibeke


12 kommentarer:

 1. Det frosne vinterlandskapet i hagen er vakkert det og, syns jeg. Jeg slutter ikke å forundre meg over den norske naturens evne til forvandling. Fra det frosne golde akkurat nå, til den grønne frodige vi får på sommeren. Herlig!

  Vi har ikke mye snø her sør heller, kun4-5 cm. Akkurat nok til å gjøre det lyst og lune litt. Barfrost er ille, sysn jeg.

  Fin adventshelg ønskes deg.

  SvarSlett
 2. Jeg er heller ikke så glad i snø, men det er flott for barna og vakkert å se på kan det være :) Litt snø må til for å få julestemning. I dag skal jeg ha barnefri og da blir det å hive seg rundt å gjøre litt juleforbredelser. Ender vel opp på kvelden i godstolen med en bok og litt vin :)Ha en fin helg!

  SvarSlett
 3. Skulle ønske at det kom litt snø her også. Vi har hatt bitene kulde lenge nå, og når det ikke er noe snø på bakken så blir det ekstra kaldt.

  Kos deg i helgen og nyt førjulstiden! Klem

  SvarSlett
 4. Her har det vært 20 minus, nå er det bare halvparten - det hjelper. Noen få cm snø ligger som et melislag på jordene.

  SvarSlett
 5. Det er ikke mye snø som skal til for å få litt ekstra julestemning. Håper på snø eg og :)Det hadde gjort så godt for de stakkars staudene som ligger så utsatt til nå i vinterkulda, i tillegg til at den er med på å skjule de nakne og triste bedene og hagen min ellers slik den er nå på denne tiden... *fniis* ;) Julestemningen har det med å stige ytterlig noen hakk når snøen daler lett og fint legger seg som et hvitt slør på bakken, og så alle de barneansiktene da som bare lyser opp som små soler av ren gjensynsglede... hihi Nei nå skal eg gi meg... En ting til bare.. Drivhuset ditt liker eg veeeldig godt! ;)

  Ønsker deg en finfin adventshelg!
  Klem

  SvarSlett
 6. Koselig med juletemning og snø hos deg! Får håpe du får litt mere snø innen jul. Kos deg og ha en flott helg!

  SvarSlett
 7. Hei Vibeke.
  Jeg er heller ikke så veldig glad i snø. Det har nok noe med at det ikke er særlig ideelt i byer. Det hvite blir fort til sørpe. Parkeringsplasser fylles opp av store fonner, noe som gjør det vanskelig å parkere- og å ta seg frem. Men samtidig gjør jo snøen kveldene lysere og hagen får plutselig en ny dimensjon når nysnøen legger seg. Dessuten er det jo uendelig mye bedre for stauder og busker med snø fremfor barfrost! ;-)
  Det er jo ikke helt galt for julestemningen heller....
  Flotte bilder av hagen din.
  Ha en riktig fin førjulsuke!

  SvarSlett
 8. Så lenge det er advent og juletid går det bra, men med en gang vi bikker nytt år, vet jeg savnet etter vår og hage blir stort! Nydelig med ett snik av snø hos deg :-) Du er heldig, her er det bare kaldt og ingen snø i sikte.. Håper alle mine kjære vekster overlever :-S

  SvarSlett
 9. Å ja, det blir så mykje lettare når det legg seg eit fint kvitt lag på bakken. Blir stemning av det også. Fnuggar her hos meg også no. Det er fint for plantene å få eit beskyttande lag.

  God Søndag til deg, Klem.

  SvarSlett
 10. God morgen!

  Jeg sier det igjen: Drivhuset deres er bare sååå søtt og fint! Virkelig sjarmerede! :)

  Vi har litt mer snø enn dere, og jeg syns det er fint og koselig at det er hvitt ute. Julestemning, det blir lysere og det er artigere for barna å leke ute! :)

  Kos dere med vennelunsj! :) Vi skal til mamma på middag i ettermiddag.

  SvarSlett
 11. Nydelig hos deg nå, drivhuset ser litt kaldt ut ;) men om noen måneder starter vi opp igjen *glise bredt* jeg også _med_ drivhus. Oioioi som jeg gleder meg.
  Finfin uke til deg.

  SvarSlett
 12. Snön hjälper och värmer trädgården väl också så den orkar komma tillbaka i vår. Ditt växthus ser ju verkligen fantastiskt ut :)

  SvarSlett