søndag 2. desember 2012

Så tenner vi et lys i kveld...=)

Plutselig er det første søndag i advent, og det er veldig koselig=) Akkurat nå venter jeg på juleferie, og da har jeg et ønske om at tiden skal gå fort.. selv om jeg da vet at jeg ikke blir ferdig med alt jeg egentlig skulle ha gjort til jul=) Det får bare være!

Jeg har i alle fall fått levert arbeidskravet i forbindelse med videreutdanningen jeg tar, så akkurat gjorde det at jeg blir fornøyd med alt!


Da vi vasket til helga på fredag tok vi like godt og pyntet litt til advent. Da fikk adventsstjernene  komme frem, adventskuler og julegardiner. Plutselig fikk huset en helt annen stemning. Det røde gjør at både stua og kjøkkenet får en lun følelse, og det trenger jeg når det er så mørkt ute=)


Gardinene på kjøkkenet sydde jeg da guttene var små, og de er skikkelig barnslige! Nå får jeg ikke lov til å bytte dem ut, for disse har vi jo "alltid" hatt... Man skal være forsiktig med å røre tradisjoner=)

Håper dere har har ei fin adventshelg=)

Vibeke=)

13 kommentarer:

 1. Så fine gardiner du hadde sydd, såklart at du må bruke de, det er så koselig og pynte litt ekstra denne tia, med litt rødt :)
  Fine bilder.
  Ha en fortsatt fin 1.advent kveld,

  hilsen Lisbeth :D

  SvarSlett
 2. Søte gardiner :)Tradisjoner er viktig. Fortsatt fin søndag!

  SvarSlett
 3. Kjempe flotte gardiner. Disse likte jeg veldig godt!

  Kos deg i adventstiden! Klem

  SvarSlett
 4. Koselige gardiner! Sånn er det her også, det er noen tradisjoner som ikke kan brytes eller byttes ut. Håper du får en fin ny uke! :-)

  SvarSlett
 5. Tradisjoner er viktige, og gardinene var koselige de!
  Kos deg i førjulstiden!

  SvarSlett
 6. Hei! Jeg elsker adventstiden, og her har også helgen gått med til pynting og kos. Det blir en helt annen stemning i huset når juletingene og det røde kommer på plass :-) Jeg skjønte i forrige innlegg at du har litt trøbbel med bildeplass. Jeg har ikke akkurat løsningen, men kanskje hvor du kan finne det ;-) Kanskje denne siden fra hagegal kan hjelpe: http://www.hagegal.no/hagefora/viewtopic.php?f=54&t=45238. Der er det andre som har hatt samme problem, og det kommer opp noen gode tips. Håper det kan hjelpe :-) Ha en god uke!

  SvarSlett
 7. Ja, det er heilt sant. Tradisjonane skal ein halde på. Gardinene var fine dei og skikkelig koselig vart det med lyskule også.
  Så deilig at du har fått levert frå deg oppgåva di slik at tida framover kan brukast til førjulsaktivitetar.
  God fin adventveke til deg. Klem.

  SvarSlett
 8. Syns du er flittig og dyktig jeg, Vibeke. Adventspyntet allerede, enda du er travelt opptatt med videreutdanning i tillegg til "alt det andre".
  Her i huset dro vi på tur og sykehjemsbesøk, istedet for huspynting. Ja ja, det blir vel...

  SvarSlett
 9. hihi, så søte gardiner! er viktig med tradisjoner.. er liksom det som er JUL når de kjente og kjære tingene kommer frem år etter år :D

  Ha en fin ny uke -
  Klem Jatte :)

  SvarSlett
 10. Så flink du er Vibeke! Jeg må inrømme jeg kjøper gardiner ferdigsydde.. Det må være ekstra stas å ha sydd dem selv. Forstår godt at familien ønser å holde på dem som del av juletradisjonen.
  Jeg ønsker dere alle en fortsatt riktig fin førjulstid!
  Stein

  SvarSlett
 11. Så koselig :) Og gardinene er så fine at de må du aldeles ikke bytte ut.
  Fin uke til deg.

  SvarSlett
 12. Måkke finne på å bytte ut sånne ting! Synes de var kjempesøte :D
  God førjul til deg og dine :D

  SvarSlett
 13. Ja, det er så koselig å pynte nå i førjulstiden + drive med diverse juleforberedelser. :) I dag har jeg fått pakket inn noen gaver. Syns det var koselig å henge opp stjerna igjen, den lyser så fint i det ene stuevinduet.

  Sikkert ordentlig godt å få levert inn arbeidskravet, nå kan du ta velfortjent juleferie fra videreutdanningen tenker jeg! :)

  Kos deg videre nå i advent, Vibeke, og ha en fin kveld. :)

  SvarSlett