lørdag 15. desember 2012

Koselig førjulsstemning=)

Vi har hatt nydelig vær i Trøndelag i det siste. Det har ikke kommet mye snø, men det har vært kaldt og klart vær. I tillegg til nydelig vær, har vi tatt juleforberedelsene med knusende ro i år, så vi har hatt fine førjulsdager=)Nydelig rosa himmel over Trondheim=)I dag har vi brukt dagen til å pakke julegaver. Det synes jeg er en koselig jobb, så her blir ingen gaver pakket i butikken. Selv om vi har liten familie og ikke kjøper all verden med gaver, er det fortsatt litt pakking igjen=)I morgen skal vi spise julegrøt hos gode venner. Det er blitt en tradisjon å møtes hos et vennepar for grøt en søndag før jul. Det er utrolig koselig og gir fin julstemning. Jeg gleder meg allerede.

Håper dere koser dere i førjulstida=)

Vibeke10 kommentarer:

 1. Fin innpakning! Pakkelappene var veldig koselige :-) Det er på samme måte her i gården, ingen butikkinpakning slipper til hos meg heller. Det er en alt for koselig julesyssel til å gå glipp av ;-)
  God helg til deg!

  SvarSlett
 2. Her i Nordland er det bare stor skogbrannfare, ikke eteneste snefnugg, men har nu vent mæ til det nu, ser ikke ut til at vi skal få noe julesne iår ,så æ klarer nu og ha julestemning allikevell :O)
  Fint innpakkede julegaverer, ha en fin dag imorra på grøtfesten, høres koselig ut.
  Vi kjører til Harstad imorra ( uten Sunnybell, han har juleferie ), men det er løp der og vi drar for og se løpene og gi Jan Martin Bjerring og H.C. Holm de to kuskene som har kusket Sunnybell så godt iår en liten julegave.

  Ha en fin kveld, hilsen Lisbeth ;)

  SvarSlett
 3. Koselig, her er det snøkaos på veiene.. men veldig koselig!

  Så fint du har pakket inn, jeg koser meg også med innpakkingen☺

  Ha en fin kveld,
  Klem Klem♥

  SvarSlett
 4. Så koselig det er og ikke stresse før jul. Her pakkes det også inn gaver, og minsten er nok litt mer nysgjerrig enn det vi andre er.

  Kos dere videre frem mot jul! Klem Vivi

  SvarSlett
 5. Så koselig med innpakking hjemme. Det er en egen sjarme. Håper du har det fint :)

  SvarSlett
 6. Her pakkes også alt inn hjemme. Har tatt resten i kveld. Nå har jeg full kontroll på hva som mangler. Her går det i gull og sølv - det er blitt et slags "varemerke".

  SvarSlett
 7. Så koselig med grøttradisjonen dere har. :) Det er fint å ha noen faste ting man gjør hver advent og jul.

  Snøkrystallpapiret var veldig fint. Jeg pakker inn litt nå og da jeg, litt etter hvert som gavene er i boks og litt når "ånden" kommer over meg! ; Det er litt slik det er med julepyntingen også, jeg pynter litt etter litt.

  Vi har fått MASSE snø de par siste dagene, så her er det virkelig julestemning! :) Nå er det ikke lenge til vi skal kle på oss og gå ut i snøen!

  God 3. søndag i advent. :)

  SvarSlett
 8. Fine bilder du viser, Vibeke. Ser ut som det blir endel pakker hos dere ja.
  Jeg er motsatt av deg, er kjempeglad hvis de i butikken pakker inn for meg. Og gjerne setter på pakkelapp også. Så er det klart.
  Tradisjoner er hyggelig. Blir viktigere og viktigere dess eldre jeg blir kjenner jeg.

  SvarSlett
 9. Deilig å ikkje stresse før jul...det er no akkurat det som er vitsen å nyte dagane og kose seg med gjeremåla.
  Så flott med grauttradisjonen i lag med venner :))

  Kos deg vidare med julegåve pakking, Klem.

  SvarSlett
 10. Det er så koselig å pakke inn gavene selv, syns jeg! Vi legger litt omtanke både i innpakning og merkelapper, og gleder oss til å gi bort gavene! Jeg syns faktisk tiden før jul er ekstra koselig med masse forventning både blant liten og stor! Mine gutter er blitt store, så det er ikke helt det samme som da de var små da!
  Kos deg i førjulstiden!

  SvarSlett