fredag 1. juni 2012

Sludd i juni...

I går sa jeg litt eplekjekt til gubben at dersom det kommer snø i juni så flytter jeg!! Det burde jeg aldri ha sagt, for i dag tidlig snødde det utefor vinduet mitt på jobb!! Jeg har ingen konkrete planer om å flytte, det er bare veldig frustrerende og kjedelig med snø. Nå kan det heldigvis bare bli bedre=)


For en stund siden gravde vi ut et nytt bed, og det har i lang tid fått stå helt tomt. Nå har vi endelig kommet i gang med plantingen. Vi har ventet på at vi skulle ta en avgjørelse i forhold til hvilken hekk vi skal ha ved gjerdet. Gjerdet er slitent, og målet er at vi etter hvert kan ta det bort.


Tanken er at vi skal ha ulike hekketyper sammen. Nå er hekken i bedet satt ned, og valget falt på barlind. Nå er det bare å håpe at den holder seg grønn, og ikke gulner.
Jeg har en mistanke om at den ikke vokser veldig raskt, men håper den skal skyte i været i løpet av sesongen=) Så får vi se om dette blir et vellykket prosjekt.

Ønsker dere ei fin, fin helg=)

Vibeke

6 kommentarer:

 1. Kom litt her også...huff huff

  SvarSlett
 2. Du må i alle fall sørge for nok gjødsel og vann om den skal få en god og fin vekst tror jeg, er ingen ekspert. Jeg så på Grønn glede på NRK at tuja blir gul om den får for lite gjødsel, kanskje det samme gjelder for barlind. I alle fall, lykke til med prosjektet og god helg.

  SvarSlett
 3. TUSEN takk for kjempekoselig kommentar inne hos meg :)
  Huff, snø er kjedelig -i juni!
  Ha en strålende helg!

  SvarSlett
 4. Vi har barlindhekk på jobb. Den ble delvis gul. Vi klippet vekk det stygge, gjødslet og vannet godt - og i år skyter den finere enn noensinne. Dette blir bra skal du se, Vibeke.

  Har kikket litt tilbake i bloggen din og ser vi har blogget like lenge eller kort om du vil vi to, dvs fra april -11.

  Takk for gode råd ang espalier. Tror jeg klokt må vente litt, før jeg presenterer nye potensielle espalierprosjekt for patriarken. Må få i land de prosjektene vi allerede har i gang. Men tror det hadde vært kult i hagen vår, noe liknende som hos dere.

  Grr.. tenk snø 1.juni. Det ække mulig? Iskald sur vind her i dag også. Kun er kjapp vanningsrunde i hagen etter jobb på meg i dag, resten innekos. Som å vaske ned badet f.eks He he...

  SvarSlett
 5. Surt å kaldt her og det har ikke snødd men det har haglet litt.En nabo har sånn hekk og han klipte den litt like etter at den var plantet og den ble tett og fin.
  Ha ei fin helg.

  SvarSlett
 6. Så vackert ni bor. Fint hus.:-) Stina

  SvarSlett