søndag 3. juni 2012

Innetid=)

Det er ikke akkurat optimalt vær for utearbeid i Trøndelag, så da får hage være hage og vi får finne på hyggelige ting inne i stedet. I går dro vi på Stoff og stil for å finne ny voksduk til kjøkkenet. Den som ligger der nå er blitt litt flekkete, og skal få flytte ut når det bare blir tørt nok til det=)


Med ny duk, måtte det også ryddes litt opp på bordet. Salt, pepper, div oljer og lysestaker fikk plass på et brett, og da ble det straks mye ryddigere på bordet.


Ser egentlig ut som det er ganske fint vær i Trøndag på dette bilde. Vi var heldige og fikk noen korte glimt av sol i går=)


Basilikumen jeg sådde vokser fint. Jeg har ikke satt den i drivhuset fordi jeg har lest at den ikke vil ha under 15 grader. Noen som har erfaring med det?


Den er dekorativ og fin, og jeg håper selvføgelig at den kan være ute deler av sommeren.


Jeg kjøpte i tillegg stoff, så i dag skal jeg sy puter til hagen=) Jeg er overholdet ikke god til å sy, men rette enkle sømmer klarer jeg.


Det lurte seg et par bånd opp i posen også. De skal i all hovdsak brukes til bånd på pakker=)

Ønsker dere en fin søndag=)

Vibeke

4 kommentarer:

 1. Det blir innedag her og,det blåser og øser ned.
  Ga opp å luke ugras i går,sol og regn om hverandre :(
  Vi får håpe at det blir bedre snart :)
  Ha en fin søndag inne med symaskina :)

  SvarSlett
 2. Det er ikke så mye som skal til før det blir bedre! Veldig lurt å ha et brett på bordet hvor alt kan stå.

  Jeg har basilikum i drivhuset. Har nok hatt det litt kaldt nå de siste dagene, men den holder seg fint!

  Gleder meg til å se det ferdige resultatet av syingen din. klem

  SvarSlett
 3. Fin kjøkkenduk du har kjøpt. Kult med striper.

  Jeg har også sådd basilikum, i vinduskarmen. Men en annen type med mindre blader. De vil ha det varmt. Pottene må være inne hele sommeren. Funker dårlig ute. Men så har jeg ikke drivhus da, slik som deg.

  Ellers ser jeg på bildet ditt den lille keramikkkrukka med lokk, at jeg har arvet noe liknende fra barndomshjemmet. Dansk ikke sant? Mine står lagret i kasser i kjelleren enda. Kanskje jeg m ta meg en kikk i dem snart?

  I dag skinner sola her, men kald luft. Har fri dag, fordi jeg har jobbet helg. Blir ikke hage arbeid for meg i dag. Venter Sverigebesøk i ettermiddag, må visst kokkelere og forberede litt.

  God ny uke ønskes deg.

  SvarSlett
 4. Heisan Vibeke!
  Det er kjedelig med været stort sett over hele Norge for tiden :-( Vi får håpe det snur en av dagene! :-) Sommeren er jo lang ennå!
  Voksduken var jo virkelig fin! - og så flott du kan forberede nye puter til hagen mens været ikke er på topp.
  Basilikum har jeg desverre dårlig erfaring med. Jeg plasserer mine på skyggesiden av huset. Trodde de ikke tålte så mye sol... Kanskje jeg skal dele opp tuen og plante en del i solen for å sammenligne resultatet ;-)
  Ha en fortsatt riktig fin dag!
  Stein

  SvarSlett