tirsdag 12. juni 2012

En titt i hagen=)

I dag er jeg egentlig litt lei, så da tenkte jeg at jeg kunne ta frem noen av helgas solbilder=) Man blir i litt bedre humør av å se på bilder med sol=)


Disse valmuene har litt tungt for det, og de henger over kobberfatet som står i bedet=)


Fuglebadet jeg støpte i fjor har overlevd vinteren, og her bader det ofte småfugler. Veldig koselig når de plasker rundt i dammen sin.


Vi har lagt steinheller rundt drivhuset. Denne stien ville blitt tråkket ned likevel, så da var det like greit å legge heller når vi først hadde noen til overs. Vi har fått plantet en del utenfor drivhuset. Et par av staudene jeg sådde i drivhuset har fått plass her, og så har jeg sådd ramsløk... selv om det er i seneste laget. Det er verdt et forsøk.


Det begynner å vokse seg til. Prydgresset til høyre i bilde fikk jeg en bitteliten tue av naboen i fjor... den sprer seg veldig villig=)


Denne planten regner jeg med er en slags løk. Jeg mener jeg plantet den i høst, men jeg vet ikke hva det er. Noen som vet?=)


Den er veldig søt, og når den åpner seg er den mørk inni=)


En avblomstret kubjelle er veldig dekorativ=)Vi flytter stadig rundt på møblene, og nå er det disse som får gleden av å stå under taket vårt. Godt mulig de blir flyttet på igjen..Fine markblomster pryder verandaen! Gratis og lekkert=)


Ble veldig fornøyd med de nye putene, og når har jeg kjøpt et par innleggsputer til, for to puter er jo i minste laget!


Måtte finværet komme tilbake=)

Fin tirsdag til dere=)

Vibeke

6 kommentarer:

 1. Så fine forsommerbilder du har tatt. Fuglebad har jeg også lyst til å lage. Gress som sprer seg villig, vil jeg være forsiktig med. Har spadd opp en avlegger jeg fikk, den tok helt over.

  SvarSlett
 2. Nydelege solbilder! Tusen takk for besøket hjå meg, alltid kjekt når nokon likar seg hjå meg.
  Den kvite planten din er nok ei annemone tenkjer eg meg.

  Klem!

  SvarSlett
 3. Fint hos deg nå:) Det er deilige dager i hagen om dagen, bare en har tid. Sukk....
  Det stripete gresset plantet jeg også i hagen, det er oppspadd og kastet nå. Det oppfører seg nesten som skvallerkål.
  Nyt dagene, klem.

  SvarSlett
 4. Hei!
  Kjempe fine bilder! Her var det mye å nyte og kose seg med. Håper også at godværet skal komme snart!

  Ha en super dag. Klem

  SvarSlett
 5. Så koselig dere har det i hagen, Vibeke! Både kobberfatet og fuglebadet var jo kjempefine! Det prydgresset skulle jeg gjerne hatt i min egen hage! Det ser variegert ut? Vet du navnet? Jeg er nok litt enig med "Tua" i at det kan være lurt å være forsiktig med gress som sprer seg fort. Kanskje du kan grave ned et stengsel rundt det? Jeg har et par planter jeg er redd skal ta overhånd. Til dem kjøper jeg store murerbøtter og skjærer bort bunnen. Bøtten graves ned i jorden slik at en ikke kan se toppen på dem - og planter deretter den voksevillige planten i dem.
  Været er nok ikke ideelt her i Oslo heller for tiden :-( Nå vil vi ha skikkelig sommer!!
  Ha en flott helg :-D

  SvarSlett