tirsdag 24. april 2012

Nytt bed=)

Nå skal veien frem mot drivhuset lages ferdig. På den venstre siden står den enorme trampolina til småguttene, og den er grusom. Den er i bruk hver eneste dag været tillater det, så den må nok få stå selv om den er stygg. Da blir det enda viktigere å lage bedet til høyre fint=)Litt kaos utenfor drivhuset, hvor krukker, beleggsstein og jordsekker ligger. Vi skal få ryddet opp i det om ikke så lenge.


Gubben leger stein som skal bli kanten av bedet. Vi har samme stein rundt veldig mange av bedene her hjemme.


Vi har selvfølgelig stor tro på at dette skal bli veldig, veldig fint=)


Bedet skal fylles med rips og solbær, og foran skal det være en kant med marikåper. Dette blir nok det "ryddigste" bedet i hagen. Det er sannelig ikke sikkert vi vil like den ryddige stilen. Vi skal ha andre planter i enden av bedet, men det er foreløpig under planlegging.

Vi er ikke ferdig med å plante ut enda, så bilder av et mer ferdig resultat må komme senere.


"Drømmeløs" av Jørgen Brekke ble jeg ferdig med i påska. Det er en krim og det passer alltid godt i påskeuka. Denne boka likte jeg veldig godt. Det er oppfølgeren til "Nådens omkrets", og det er politimannen Odd Singsaker som er bokens hovedperson. Det som er ekstra artig med denne boka er at drapene og handlingen skjer i nabolaget vårt. Det blir ikke det samme å gå tur med hunden i høstmørket nå som jeg vet akkurat i hvilket hus noe av handlingen foregår!! Boka har fint driv og er spennende. Anbefales=) Jeg venter allerede på at Brekke skal komme med en ny, og jeg håper virkelig han er i gang med bok nr 3!!!

Ha ei fortsatt fin uke=)

Vibeke=)

4 kommentarer:

 1. Dette blir kjempefint! Selvom det er litt kaos nå, så blir det noe helt annet når alt er grønt, og det blomstrer! :D
  Synes dere er kjempflinke jeg! :D

  SvarSlett
 2. Dere kommer til og få det kjempefint utenfor drivhuset, gleder mæ til og se bilder derfa når sommeren er her for fullt :)

  Hilsen Lisbeth ;O

  SvarSlett
 3. Det ser lovende ut:) Gleder meg til dette bedet blogges utpå sommeren.
  Ha en finfin onsdag.

  SvarSlett
 4. Så fint! Dette kommer til å bli kjempefint! Herlig hus dere har!!

  SvarSlett