torsdag 19. april 2012

Plante, plante, plante=)

Det er ikke alle som setter like stor pris på reisingen til Kiellandsbanden. Da vi kom hjem fra Trysil, hadde flere av de små plantene jeg plantet om før turen tatt kvelden. Ja, man må vel regne med litt svinn... Skal prøve å ta bedre vare på de som er igjen. Tomatplantene vokser som bare det, og nå begynner jeg å håpe på at det blir tomater på plantene i år=)

Jeg sår ting stadig vekk, og i går var det på tide å plante om noen av dem. 
Denne heter egentlig Zinnia Queen lime red, og den er en utrolig søt sommerblomst. Forhåpentligvis vil den bli som på bildet under... Det er av dårlig kvalitet, da det er tatt fra et bilde på nettet. Blir spennende å se om den blir noe av=)
I denne krukka har jeg sådd salat, og krukka er allerede heng ut. Det er godt mulig det er alt for tidlig, og at dette prosjektet ikke vil lykkes. Artig å prøve om det går. Det må jo være litt koselig å bare rusle ut på verandaen for å plukke inn salat. Selv om det ikke blir de store mengdene i denne krukka.


Nå ser det ut til at finværet har kommet til Trøndelag for en lang periode, og jeg regner med hagen kommer til å skyte fart fremover.

Ha ei strålende helg når den tid kommer=)

Vibeke

3 kommentarer:

 1. Hei,,
  Ja det er så kos å kunne grave litt i jorda og se det spirer.
  Håper det går bra med salaten ,du kan jo ta den inn hvis du ser det blir kaldt.

  Ha en fin helg , Marit.

  SvarSlett
 2. Så heldig du er som har sol og varme! Send noen stråler ned til meg, for her fyrer vi med ved og har votter på når vi er ute!

  Så gøy med salat i krukke. Blir spennende å se om det kommer noe.

  Ønsker deg en fin kveld.

  SvarSlett
 3. Så deilig endelig å få litt sol og varme, selv om det er kaldt på nettene! Artig med spirer, og hyggelig med selvsådde planter! Zinnia Queen Red/Lime ville ikke spire hos meg dessverre. Kanskje jeg skal så på nytt!
  Lykke til med sådden!

  SvarSlett