mandag 16. april 2012

Trysilhelg=)

Jobben til gubben har ei hytte på Trysil, og i helga var vi så heldige og fikk låne den. Selv om det er langt å kjøre dro vi av gårde fredag etter jobb.


Det var fint vårvær hjemme, så derfor var det fristende å ikke dra. Heldigvis skulle vi ha med gode venner, og da var det ikke aktuelt å bli hjemme.


Hytta på Trysil er fantastisk fin. Tror neppe den har vanlig hyttestandar, for den har varmekabler, mange soverom og badstue=)


Guttene er ivrige skikjørere, mens jeg overhodet ikke liker å stå på ski, så jeg gikk lang tur med hunden mens de var i bakken=)


Det ble i tillegg masse tid til å sitte i sola, drikke te og lese bok. Det var utrolig deilig. Det er fordelen med å ikke være hjemme, for her var det ingen klær å vaske, hus som måtte ryddes eller andre ting som måtte gjøres=)Ikke så mange folk i bakkene, selv om det vår strålende vær og flott føre=)
Etter skituren ble det vafler på verandaen, før vi etter en god natts søvn kjørte hjem til Trondheim igjen. En miniferie i hverdagen er ikke å forakte=)

Håper dere har hatt en fin start på den nye uka=)

Vibeke

4 kommentarer:

 1. Ser ut som dere har hatt en super helg! Herlig å komme seg bort av og til. Ha en fin tirsdag!!

  SvarSlett
 2. Godt med et lite avbrekk i hverdagen, spesielt for oss damer. Som du selv sier, et sted der klesvasken ikke er tilgjengelig :) Fineste tirsdagen til deg, klem.

  SvarSlett
 3. Her var det flott vinterstemning. Ser virkelig ut til at dere har hatt en fin helg. Deilig å komme hjem til våren ;)

  Ha en fin kveld. Klem

  SvarSlett
 4. Dette såg jo fantastisk ut??? Kunne godt tenkt meg ein hyttetur! (med gode madrasser...) Tusen takk for fine ord hos meg, eg har det litt bedre for kvar veke som går. Må berre vere VELDIG tolmodig. Og det er eg ikkje frå naturen si side.

  Ynskjer deg ei vakker veke vidare!
  God klem,
  Elin :)

  SvarSlett