søndag 8. april 2012

Fine dager i Stockholm er over... hjem til vinter og masse snø!!!

Dag nummer to og tre gikk turen først til Södermalm, hvor målet var å rusle rundt i Kolonihagen. Må si vi var veldig heldige med været. Nydelig vært for å rusle rundt i.På veien dukket det opp en gormet-butikk. Den var superkoselig=)

Vi var innom en småhusbebyggelse som vi hadde lest om fra 1800-tallet. Søte små hus, som dessverre ikke vises så godt på dette bilde.


Man må selvfølgelig stoppe  når man kommer til en lekeplass=)


En liten parsell i byen=)
Og så kom vi til en helt fantastisk kolonihage. Minner veldig om barnetv fra Portveien 2. Her kunne jeg gått rundt i timesvis...
Vi har besøkt veldig mange caféer på turen=) Litt av gleden med å dra på tur er å finne koselige caféer for en pause.


Etter en halv dag i Södermalm, gikk turen til Östermalm.


Östermalms saluhall, full av godsaker=)Selv om vi ikke var på shoppingtur, var vi innom noen koselige butikker.Det er ikke så lett å finne gode restauranter når man har med seg barn, men tapasrestaurant passer bra for både store og små=)I går var ferien plutselig over, og slitne ben fikk hvile seg på toget til Åre. Ei super langhelg i Stockholm er over, og vi kom hjem til vinterstemning og masse snø sent i går kveld. Nå blir det noen rolige dager hjemme sammen med gode venner før vi er klare for hverdagen igjen. 

I kveld skal vi trekke vinnerne av vår Give away. Veldig artig at mange har meldt seg på=)

Fortsatt fin påske til dere=)

Vibeke

4 kommentarer:

 1. Rigtig fine billeder, det ser hygsomt ud :- )

  Rina
  http://tanke-univers.blogspot.com/

  SvarSlett
 2. For en herlig tur dere har hatt, og så deilig det må være å få et avbrekk fra vinterlandet her hjemme! Så koselig det så ut i den kolonihagen, og jeg fikk også assosiasjoner til Portveien 2 med Eli og Jarl!
  Ha ei fortsatt fin påske!

  SvarSlett
 3. Ser virkelig ut til at dere har hatt en super tur til Stockholm. Har alltid hatt lyst til å vandre rundt i en kolonihage, for det ser jo så koselig ut!

  Takk for titten av kjempe fine bilder! Håper snøen forsvinner snart! Klem

  SvarSlett
 4. Så mange koselige steder det er i Stockholm :D Ser ut som dere har hatt en kjempetur! :D
  Velkommen hemmat, håper snøen forsvinner fort!

  SvarSlett